Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağrı, döneminde, mastürbasyon, regli, şiddetli

Regli Döneminde Mastürbasyon Ve Şiddetli Ağrı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Regli Döneminde Mastürbasyon Ve Şiddetli Ağrı

Regli döneminde mastürbasyon ve şiddetli ağrı

24 yaşında bekar bir genç kızım Her hafta düzenli olarak mastürbasyon yapıyorum Yapınca da en az 4-5 kez yapıyorum Adetliyken yaptıktan iki gün sonra feci kasık ağrım oldu Kist veya başka bir zararı olur mu diye korkuyorum YM / Ankara

Suçluluk ve günahkarlık duyguları içersinde mastürbasyon yapıldığında bu tür yanlış düşünceler kişinin aklına gelebilir veya bedenin herhangi bir yerinde ağrı oluşabilir Mastürbasyon sağlıklı bir eylemdir, ihtiyaç duydukça yapabilirsiniz

KİST ŞÜPHESİ SÖZ KONUSU
Kasık ağrısının o yüzden ortaya çıktığını sanmıyorum, muhtemelen adet döneminde olduğunuz için ağrınız olmuş olabilir Mastürbasyon yapmak vajinada bir soruna ya da kiste neden olmaz, kistler hormonsal yapı ile ilgilidir Ancak adet düzensizliğiniz, ara kanamalarınız ve adet döneminde yoğun sancılarınız varsa kistten şüphelenilebilir Bunun için bir muayeneden geçmenizi öneririm

DR CEM KEÇE

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com