![]() |
Eşimle Hiç İlişkiye Girmedik Ne Yapmalıyım? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşimle Hiç İlişkiye Girmedik Ne Yapmalıyım?Eşimle hiç ilişkiye girmedik ne yapmalıyım? Sekiz yıldır evliyim ama hâlâ eşimle cinsel birleşme yaşayamadık ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsel ilişkiye girememe hastalığı (CİG) adını verdiğimiz sorun, kadından ya da erkekten kaynaklanabilir ![]() ![]() CİNSELLİK TEMELDİR Aynı zamanda erkek de cinsel ilişki kurmaktan kaçınabilir ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsel Terapist Dr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşimle Hiç İlişkiye Girmedik Ne Yapmalıyım?Eşimle cinsel ilişkiye giremedik ne yapmalıyım Eşimle dört yıldır evli olmamıza rağmen cinsel ilişkiye giremedik ![]() ![]() ![]() ![]() Vajinismusun nedeni beyindir Ülkemizde çiftlerin cinsel terapiye başvurma nedenlerinden ilki vajinismustur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşimle Hiç İlişkiye Girmedik Ne Yapmalıyım?Vajinismus çabuk iyileşir Dört yıldır eşimle cinsel ilişkiye giremiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsel terapi ile vajinismus çok kısa sürede çözülebilir ![]() ![]() AMAÇ MUTLULUKTUR Cinsel bilgilendirme yapıldıktan sonra çiftlerin birbirine yakınlaşması için çeşitli uygulamalar öğretilir ![]() ![]() ![]() ![]() CİSED GENEL BAŞKANI DR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşimle Hiç İlişkiye Girmedik Ne Yapmalıyım?bende 1 yıllık evliyim ama daha eşimle cinsel ilişkiye giremedik,deniyoruz ama inanılmaz bir ağrı hissediyorum dayanıyorum biraz ama sonuç yine aynı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kimseyle konuşamıyorumda,parmak egzersisinin iyi geleceğini söylüyorlar sizce ne yapmalıyım? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşimle Hiç İlişkiye Girmedik Ne Yapmalıyım?Kastamonu'da evlilik ve cinsel terapi konularında Gamze Eser'den yardım alınabilir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|