Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gıdaların, soyalı, zararı

Soyalı Gıdaların Zararı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soyalı Gıdaların Zararı

Soyalı gıdaların zararı

Soya sperm katili

Soyalı gıdalarla ilgili yapılan araştırmalardan ilginç sonuçlar çıktı

Soyalı gıdaların erkeklerin sperm sayısını düşürebildiği belirlendi

Harvard Halk Sağlığı Fakültesinin araştırmasında denekler, soya ürünleri tüketme oranlarına göre ayrıldı

1 mililitre menide 80-120 milyon sperm bulunması gerektiğini belirten bilim adamları, iki günde bir soyalı gıda tüketen erkeklerde bu sayının 41 milyon daha az olduğunu belirledi

Alıntı Yaparak Cevapla

Soyalı Gıdaların Zararı

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Soyalı Gıdaların Zararı

yaw millet ne yiyceğini şaıracak en sonunda biri çıkıyo soya yiyin et değerinde kıymetli besin diyo
biri çıkıyo yemeyin zararlı diyo hayret yaaa
ben en güzeli şunu yapıyorum bunları hiç dinlemiyorum ne istersem yiyorum istemezsem yemiyorum bu kadar kolay
zaten sonuçta ölmeyecek miyim öyle de ölcem böylede ölcem değişen bi şey yok sonuç olarak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com