![]() |
Evlilikte Cinsel İlişkiye Girememek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evlilikte Cinsel İlişkiye GirememekEvlilikte cinsel ilişkiye girememek Tedavi önemlidir * Ben iki aydır evliyim ve eşimle hâlâ cinsel bir birleşme yaşayamadık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'İmperfore hymen' adı verilen durum, doğuştan kızlık zarında var olan ve adet kanının akmasını sağlayan deliğin olmamasıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evlilikte Cinsel İlişkiye GirememekEvlilikte ilişkiye girememe sorunu Sorunu birlikte çözün! * Ben üç yıllık evliyim, eşim beni sevmesine rağmen ilişkiye giremiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Bizlerin, kimse adına karar verme yetkimiz yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CİNSEL TIP DERNEĞİ BAŞKANI DR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evlilikte Cinsel İlişkiye GirememekCinsellik içeren kitaplar okuyun! * Ben dokuz yıllık evli bir kadınım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadının toplumumuzda yetiştiriliş tarzı, cinselliğin ayıp, yasak ve günah olarak algılanması seksi istememeye yol açabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evlilikte Cinsel İlişkiye Girememekmerhaba ben 5 yıldır evliyim ama hiç ilişkiye giremedik eşim çok istiyor ama ben korkuyorum ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun eşimi çok seviyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|