Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cinsel, evlilikte, girememek, ilişkiye

Evlilikte Cinsel İlişkiye Girememek

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Evlilikte cinsel ilişkiye girememek

Tedavi önemlidir

* Ben iki aydır evliyim ve eşimle hâlâ cinsel bir birleşme yaşayamadık Eşimin vajinası çok küçük İlişkiye giremememizin bununla bir ilgisi var mıdır? ÜC/Antalya

'İmperfore hymen' adı verilen durum, doğuştan kızlık zarında var olan ve adet kanının akmasını sağlayan deliğin olmamasıdır Genç kız, ilk adet gördüğünde kanın dışarı çıkacağı bir yol olmadığı için kan vajina içinde birikir Bu durum çok şiddetli bir ağrıya sebep olur Cerrahi müdahale ile kızlık zarında bir delik açılır Vajina, her boyda ve kalınlıkta penisi içine alabilecek şekilde genişleyebilen ve esneyebilen bir organdır Vajinanın dar olup olmadığına ancak bir jinekolog, muayene sonrası karar verebilir Bu yüzden önce bir jinekologa başvurun, eğer vajinada ilişkiye engel bir durum yoksa, cinsel terapiyi de öneririm

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Evlilikte ilişkiye girememe sorunu

Sorunu birlikte çözün!
* Ben üç yıllık evliyim, eşim beni sevmesine rağmen ilişkiye giremiyoruz Bir süre önce gittiği doktor 'Boşanın iyi gelir' demiş Sizce ne yapmalıyım? EK/Bolu

Bizlerin, kimse adına karar verme yetkimiz yoktur Her insan kendi sorumluluğunu bilir, evlilikte de sorumluluk çifte aittir ve sorun çiftin sorunudur Eğer eşinizle birbirinizi seviyorsanız, bu soruna birlikte çözüm arayabilirsiniz Eşinizin bu sorununun altında psikolojik bazı nedenler yatıyor olabilir, bunlar da cinsel terapi ile çözülebilir Durum umutsuz değil, sadece inanmak ve çabalamak gerekiyor Eşinizle konuşun ve ona destek olun

CİNSEL TIP DERNEĞİ BAŞKANI DR CEM KEÇE

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Cinsellik içeren kitaplar okuyun!

* Ben dokuz yıllık evli bir kadınım O istiyor ama ben eşimle cinsel ilişkiye girmek istemiyorum Şimdiye kadar hiç orgazm olmadım Ne yapmalıyım? DU/Sinop

Kadının toplumumuzda yetiştiriliş tarzı, cinselliğin ayıp, yasak ve günah olarak algılanması seksi istememeye yol açabilir Cinsel ilişkiden zevk almak zamanla öğrenilir Bu öğrenme sürecinde, eşinizin size yaklaşımı ve tavırları da çok önemlidir Çünkü cinsel ilişki tek başına yaşanmaz, iki kişilik bir paylaşımdır Bunu bir görev ya da zorunluluk olarak görmek yerine, eşinizle birlikte paylaşacağınız güzel anlar olarak görmelisiniz Ben cinsel konularda bilginizi artıracak kitaplar okumanızı da öneririm

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

merhaba ben 5 yıldır evliyim ama hiç ilişkiye giremedik eşim çok istiyor ama ben korkuyorum ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun eşimi çok seviyorumbende istiyorum ama bir türlü başaramıyoruz
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com