![]() |
Penisimin Vücudumun İçine Kaçıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Penisimin Vücudumun İçine KaçıyorPenisimin vücudumun içine kaçıyor Fazla kilo penisi etkiler * 29 yaşında bekar bir erkeğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Penisin içe gitmesi fazla kilodan kaynaklanıyor olabilir ![]() ![]() ![]() DR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Penisimin Vücudumun İçine Kaçıyormrblar benimde öle bir sorunum var 17 yaşındayım 85 kiloyum ama bende genellikle korkunca oluyor içimde koku olunca içeri kaçıyor o yüzden hiç kavga edemiyorum nie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Penisimin Vücudumun İçine Kaçıyorbende 30 yaşındayım benimde aynı sorunum var kilodan olabilir demişsiniz peki başka nedenleri olabilirmi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Penisimin Vücudumun İçine KaçıyorBen de 40 yaşindayim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Penisimin Vücudumun İçine KaçıyorBen de ayni durumdayim,bazen nefesim kesiliyor,gerildigim zamanlarda iceri kacip hic cikmayacakmis gibi bir hisse kapiliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Penisimin Vücudumun İçine Kaçıyoraynı sorun bendede var daha 13 yaşımda olmama rağmen arkadaşımın teki söledi oda kilolu onla dalga geçiyorlar diye söylemedim ama çok utanıyorum :) |
![]() |
![]() |
|