Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bağımlılığın, seks, tedavisi

Seks Bağımlılığın Tedavisi Var Mı?

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seks Bağımlılığın Tedavisi Var Mı?

Seks bağımlılığın tedavisi var mı?

Seks bağımlısına tedavi şart!
* Ben iki yılık evli, dokuz aylık hamile bir kadınım Bir süre önce eşimin beni aldattığını öğrendim Eşim seks bağımlısı çıktı Tedavi olabilir mi? SY/Ankara

Eşinizi tanımadan ve onun detaylı öyküsünü dinlemeden bir yorumda bulunmam doğru olmaz Sizin açınızdan duruma bakarsak, aldatılmak her kadın için üzücüdür Kişide hem kendine hem de partnerine karşı güven kaybı yaratır

İyi düşünün
Ancak siz önce kendinizi ve doğacak bebeğinizi düşünmelisiniz, ona göre en doğru kararı vermelisiniz Eşiniz aldatmayı bir alışkanlık haline mi getirdi, yoksa gerçekten kontrol edemediği bir psikolojik rahatsızlığı mı var bunu değerlendirmek gerekli'Satriasis' erkekteki seks bağımlılığına verilen isimdir Bu kişiler kim olduğuna bakmadan sadece seks yapmış olmak için rastgele cinsel ilişki kurarlar Erkekler bunu başlangıçta bir hastalık olarak değil, övünülecek bir durum olarak görürler Ne zaman ki başları bunun yüzünden derde girer, o zaman çözüm yolu aramaya başlarlar Eğer eşiniz seks bağımlısı ise tabii ki, tedavisi mümkündür Ancak durumu kabul etmelidir

CİNSEL TIP DERNEĞİ BAŞKANI DR CEM KEÇE

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com