![]() |
Erken Boşalma Tedavisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erken Boşalma TedavisiErken boşalma tedavisi Eşim "Oğlumuz sevişirken görecek diye korktuğum için erken boşalıyorum" diyor ![]() ![]() ![]() Erken boşalma erkeklerde en sık görülen cinsel işlev bozukluğudur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CİNSEL TIP DERNEĞİ BAŞKANI DR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Erken Boşalma Tedavisi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erken Boşalma TedavisiZamana ihtiyacınız var Nişanlımla sevişirken erken boşalma sorunu yaşıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer cinsel deneyiminiz yoksa ya da azsa, henüz boşalma kontrolünüzü geliştirememiş olabilirsiniz ![]() ![]() ANIN TADINI ÇIKARIN! Zaman kısıtlamasıyla ya da yakalanma korkusuyla huzursuz bir ortamda sevişiyorsanız, erken boşalıyor olabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Erken Boşalma Tedavisi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erken Boşalma TedavisiTerapi iletişimi güçlendirir Ben, dört yıllık evliyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Erken boşalma, Türk toplumunda 10 erkekten 7'sinde görülen çok yaygın bir sorundur ![]() ![]() CİNSELLİK MAÇ DEĞİL! Cinsel ilişki bir sınav ya da maç değil, birbirini seven iki kişi arasında yaşanan özel bir olaydır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Erken Boşalma Tedavisi |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erken Boşalma Tedavisiben karimdan tatmin olamiyorum cünkü cabuk bosaliyorum bunun icin bitkisel cözümünüz varmi |
![]() |
![]() |
![]() |
Erken Boşalma Tedavisi |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erken Boşalma TedavisiErken boşalma ile yaşadığım sorunu kimseye anlatamıyor ve bu konuda kendimden bile kaçar olmuştum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MUTLU BİR YAŞAM VE CİNSELLİK DİLERİM ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Erken Boşalma Tedavisi |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erken Boşalma Tedavisi18 yaşındayım erken boşalıyrum ne yapmalıyım zamanla gecer mi |
![]() |
![]() |
|