Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boşalma, erken, tedavisi

Erken Boşalma Tedavisi

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Erken Boşalma Tedavisi

Erken boşalma tedavisi

Eşim "Oğlumuz sevişirken görecek diye korktuğum için erken boşalıyorum" diyor Tedaviye nasıl ikna edeyim? PY/İstanbul

Erken boşalma erkeklerde en sık görülen cinsel işlev bozukluğudur Bu sorun zamanla çiftte huzursuzluklara ve çatışmalara yol açabilir Erken boşalma her zaman tedavi edilebilen bir hastalıktır ama erkekler bunu gurur meselesi yapabilir Öncelikle eşinize karşı anlayışlı olun Erken boşalmanın endişe, korku ve kaygılarından kaynaklanabileceğini de unutmayın Eşinize sevişmenin verdiği hazza odaklanması, boşalma korkusunun içine ilk düştüğü anı sizinle paylaşmasını söyleyerek yardımcı olabilirsiniz

CİNSEL TIP DERNEĞİ BAŞKANI DR CEM KEÇE

Alıntı Yaparak Cevapla

Erken Boşalma Tedavisi

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Erken Boşalma Tedavisi

Zamana ihtiyacınız var

Nişanlımla sevişirken erken boşalma sorunu yaşıyorum Bu da, beni çok üzüyor ve daha sonraları için endişe yaratıyor Bu konuda ne yapmalıyım? VY/İzmir

Eğer cinsel deneyiminiz yoksa ya da azsa, henüz boşalma kontrolünüzü geliştirememiş olabilirsiniz Daha birçok etken de, bu durumu etkileyebilir

ANIN TADINI ÇIKARIN!

Zaman kısıtlamasıyla ya da yakalanma korkusuyla huzursuz bir ortamda sevişiyorsanız, erken boşalıyor olabilirsiniz Ancak bu duruma bakarak ilerisi için fikir yürütmeyin, nişanlınızla birbirinizi cinsel açıdan tanımak için vakit ayırın Kendinize biraz zaman verin, cinselliğe alıştıkça boşalmanızı kontrol etmeyi de öğreneceksiniz Ancak bunu çok kafanıza takarsanız, daha büyük bir sorun haline getirebilirsiniz Size önerim; rahat olun ve nişanlınızla cinsel anlamda paylaştıklarınızın tadını çıkarın

Alıntı Yaparak Cevapla

Erken Boşalma Tedavisi

Eski 11-04-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Erken Boşalma Tedavisi

Terapi iletişimi güçlendirir

Ben, dört yıllık evliyim Evliliğin başından beri erken boşalma sorunum var Ancak eşim bana destek olmuyor Onu terapi için nasıl ikna ederim? SY/Ankara
Erken boşalma, Türk toplumunda 10 erkekten 7'sinde görülen çok yaygın bir sorundur Bunda çiftlerin cinsellikteki 'biz' kavramını anlayamamalarının, erkeğin performansa kafasını takmasının ve cinsel bilgisizliğin payı büyüktür

CİNSELLİK MAÇ DEĞİL!
Cinsel ilişki bir sınav ya da maç değil, birbirini seven iki kişi arasında yaşanan özel bir olaydır Sevginin, ruhun, bedenin ve zevkin paylaşımıdır Eğer taraflardan birinde cinsel sorun varsa, bu sorun diğerinin de sorunudur Tek başına çözüm her zaman mümkün olmayabilir Eşinizle konuşun, eğer bu sorundan o da rahatsızsa ve daha tatmin edici bir cinsel ilişki yaşamayı istiyorsa, onun da kendine düşenleri yerine getirmesi gerektiğini anlatın Cinsel terapi sadece cinsel sorunu çözmek için değildir, aynı zamanda çift arasındaki yakınlığı artırmak, çiftin birbirini yeniden tanımasını sağlamak ve iletişimi güçlendirmek için de faydalıdır Sizi daha iyi anlayabilmesini sağlamak için kendisini sizin yerinize koymasını isteyin Eğer birbirinizin duygularına hitap ederseniz, cinsel terapi için ikna olacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Erken Boşalma Tedavisi

Eski 11-04-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Erken Boşalma Tedavisi

ben karimdan tatmin olamiyorum cünkü cabuk bosaliyorum bunun icin bitkisel cözümünüz varmi
Alıntı Yaparak Cevapla

Erken Boşalma Tedavisi

Eski 11-04-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Erken Boşalma Tedavisi

Erken boşalma ile yaşadığım sorunu kimseye anlatamıyor ve bu konuda kendimden bile kaçar olmuştum Araştırmak bile bana zulüm geliyordu belki bir eksiklik belki bir hataydı ama sonunda bunun üzerine gitmeye karar verdiğimde ilk araştırdığım yer internet oldu Erken boşalma konusunda büyük bir rahatsızlık veren bu sorunun aslında hastalık veya yetersizlik gibi görülse de, bir problem olmayıp, cinsel bir uyumsuzluk olduğunu anladım Bununla ilgili uzman birine danışmaya kararverdim Hemen internette araştırmalara başladım bir çok yerde karşıma UZMAN DR CENK KİPER (internette yazarsanız bir çok makale - seminer -video - web sayfalarına ulaşabilirsiniz) Hemen web sayfasından ofis telefonunu temin edip randevu aldım ve kendisiyle görüştükten sonra seanslara başladık İlk yapılan işlem ERKEN BOŞALMA olarak hangi derecelendirmeye girdiğimi saplaması oldu Gerisi çorap söküğü gibi geldi ve inanırmısınız eski mutsuz ve huzursuz olduğum günleri geride bıraktım Sizlerinde bu konu üzerine sıkılmadan kararlı bir şekilde tadavi görmenizi dilerim ve özellikle benim gitmiş olduğum UZMAN DR CENK KİPERİ (kadın doğum ve psikoloji uzmanı) tavsiye ederim

MUTLU BİR YAŞAM VE CİNSELLİK DİLERİM

Alıntı Yaparak Cevapla

Erken Boşalma Tedavisi

Eski 11-04-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Erken Boşalma Tedavisi

18 yaşındayım erken boşalıyrum ne yapmalıyım zamanla gecer mi
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com