![]() |
Mastürbasyonla Erken Boşalma İlişkisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mastürbasyonla Erken Boşalma İlişkisiMastürbasyonla erken boşalma ilişkisi Mastürbasyon yaparken bir dakikanın altında boşalmak, erken boşalma demek mi oluyor? F ![]() ![]() Erken boşalma sorununuz var diyebilmemiz için; cinselliği bir partnerle birlikte yaşamanız ve bunun belli bir süre boyunca her ilişkide düzenli olarak ortaya çıkması gereklidir ![]() ![]() ![]() CİNSEL TIP DERNEĞİ BAŞKANI DR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mastürbasyonla Erken Boşalma İlişkisiMastürbasyon sonucu erken boşalma olur mu? * Ben 22 yaşında bir erkeğim ve mastürbasyon yaptığımda erken boşalma yaşayabileceğimi düşünüyorum ![]() ![]() ![]() Her mastürbasyon yapan erkek, ileride erken boşalma sorunu yaşar diye bir durum yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu işin tekniği var! Bu sayede yüksek uyarılma düzeyini daha uzun süre yaşayabilirsiniz ![]() ![]() ![]() CİSED GENEL BAŞKANI DR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mastürbasyonla Erken Boşalma İlişkisi17 yaşindayim 1 dakika ile 1 buçuk dakika arasinda boşaliyorum zihnimi kullanarak bu süreyi dahada kisaltabiliyorum fakat uzatirken sikinti çekiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|