Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gelmemesi, klitoris, uyarısıyla

Klitoris Uyarısıyla Su Gelmemesi

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Klitoris Uyarısıyla Su Gelmemesi

Klitoris uyarısıyla su gelmemesi

Üç yıllık evli bir kadınım ama hiç boşalmadım Bu zamana kadar utandığım için kimseye soramadım Boşalmam için ne yapmam gerekiyor? İlişkiden haz alıyorum ama sonuca ulaşamıyorum SE/Ankara
Boşalmak ve orgazm farklı şeylerdir Boşalma klitoris uyarısıyla olur ve fizyolojik bir durumdur Boşalma sırasında kadından da bir miktar sıvı gelir, ama bu her kadında aynı olacak diye bir durum yoktur

Vücudunuzu keşfedin
Orgazm ise hem fizyolojik hem de psikolojik süreçlerin bir araya geldiği bir durumdur İlişki sırasında haz aldığınızı ancak sonuca ulaşamadığınızı belirtmişsiniz Tam olarak kastettiğinizin ne olduğunu bilemiyorum ama her insanın orgazmdan beklentileri farklı olabilmektedir Size önerim; kendi bedeninizi, vajinanızı tanımaya çalışmanız ve eşinizle birlikte yeni cinsel oyunlar keşfetmenizdir

DR CEM KEÇE

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com