Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, fazla, mastürbasyon, yapmalıyım, yapıyorum

Çok Fazla Mastürbasyon Yapıyorum Ne Yapmalıyım?

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çok fazla mastürbasyon yapıyorum ne yapmalıyım?

23 yaşındayım ve yaklaşık iki aydır günde yedi defa mastürbasyon yapıyorum Bundan vazgeçemiyorum, bana yardım eder misiniz? SB/İstanbul

Mastürbasyon aşırıya kaçılmadığı sürece normal bir davranıştır, ancak günde yedi kere mastürbasyon yapmak sağlıklı değildir Bu sorunun son iki aydan beri var olduğunu düşünürsek; hayatınızda ne gibi gelişmeler olduğu, sıkıntı veya üzücü bir olay yaşayıp yaşamadığınız ve mastürbasyon yaparak hayatınızdaki hangi boşluğu doldurduğunuzun araştırılması lazım İçinizde biriken enerjiyi başka yollarla boşaltamadığınız için de mastürbasyona yönelmiş olabilirsiniz Cinsel terapiye başvurabilirsiniz

DR CEM KEÇE

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Mastürbasyon saç dökmez!

Ben 17 yaşında sağlıklı bir erkeğim Haftada yedi kez mastürbasyon yapıyorum Bu bir bağımlılık mıdır? Saç döker, dikkat dağıtır mı? TY/Denizli

Bağımlılık; bir davranışı yapmadan ya da bir nesne olmadan yapamamaktır Yani mastürbasyon yapmadan duramamak, aklın sürekli mastürbasyonda olması, yapılmadığı zamanda huzursuzluk duymak bağımlılık olarak nitelendirilebilinir Bu davranışınızın bağımlılık düzeyinde olup olmadığını ancak siz bilebilirsiniz Kişi, ihtiyaç hissettikçe mastürbasyon yapabilir, önemli olan bunu takıntı yapmamaktır

DİKKAT DAĞITMAZ!
Sizin bağımlı olduğunuzu sanmıyorum Ancak yaşınız ve hormonlarınız gereği bunu çok kafaya takıyor olabilirsiniz Başka hobiler bulmaya çalışın Mastürbasyon saç dökmez ve dikkat dağınıklığı yapmaz

DR CEM KEÇE

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Mastürbasyonun zararı yok!

Ben 23 yaşında bir erkeğim Çok sık mastürbasyon yapıyordum İlk kez normal bir ilişkiye girdim ama boşalamadım Bu konuda ne yapmalıyım? TY/Kocaeli
Mastürbasyon hakkında toplumda birçok yanlış inanış var Kişi, bir cinsel sorun yaşadığında bunun sorumlusu olarak mastürbasyonu görüyor
İKİ KEZLE SINIRLAYIN
Oysaki mastürbasyon kişinin kendi bedenini tanıması ve cinsel dürtülerini tatmin etmesi için faydalıdır Aşırıya kaçılmadığı sürece de bir zararı yoktur Çok sık mastürbasyon yaptığınızı belirtmişsiniz, mastürbasyon sıklığınızı haftada iki kez ile sınırlı tutmaya çalışmanızı öneririm İlk ilişkinizde boşalamamanız normal bir durumdur Heyecanlanmış olabilirsiniz ya da mastürbasyon alışkanlığınızdan dolayı cinsel ilişki mastürbasyon kadar tatmin edici gelmemiş olabilir Sadece bir defalık denemeyle hiçbir şeye karar verilemez Cinsel açıdan deneyim kazandıkça durum değişecektir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

mrb haftada 15 kez mastürbasyon yapıyorum bundan nasıl kurtulurum vede zaari varmı
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Mrb 17 yasindayim erkegim ve iki gunde bir 2 veya 3 defa masturbasyon yapiyorum Abdestli oldugum zamanlar icim huzurla dolu Cunupken icim rahat degil Masturbasyonu azaltmak istiyorum Kendime engel olamiyorum Su bosalma isini mumkunse haftada bire ddusurmek istiyorumB ana yardim edin
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

günde 15 kere masturbasyon yapıyordum abartısız 22 yaşındayım cözümünü buldum bütün gün pc başında oturmazsanız bundan kurtulursunuz sabah uyandığımdan itibaren akşam 8-9 a kadar pc ye oturmaz iseniz kesinlikle yapmazsınız bu illeti ama pc basında durursanız o 2-3 saat içerisinde bi güç sizi buna itiyor ister istemez
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

Bilgisayar güvensiz bir teknolojidir ve size bilinçaltı mesajlar gönderir Bu mesajlar içinde "sex" varsa düşkün olabilirsiniz
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #8
Prof. Dr. Sinsi

15 yaşındayım haftada 7 kere mastürbasyon yapıyorum kendimi şartlandırsam da ev boş olduğu zaman hemen aklım mastürbasyona gidiyo haftada 7 kez zararlı mı ? kendimi nasıl durudurabilirim
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com