Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acil, penisim, şişti

Penisim Şişti Acil

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Penisim Şişti Acil

ben uzun bir süre geceden başlayıp öğlene kadar masturbasyon şeklinde kendimi azdırdım tam boşalıcakken kendimi tuttum bu şekilde öğlene kadar gitti sonra dayanamadım fışkırarak boşaldım ama spermlerimin hepsi saydamdı (zevk suyu gibi) sonra penisim indi ama bu seferde penisim şişmişti başı gövdesine göre küçük kaldısonra bidaha zorla boşaldım gene aynısı oldu (fışkırmadı ama) ama son damla beyaz ve katı gibiydi neyapmam lazım?
Alıntı Yaparak Cevapla

Penisim Şişti Acil

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Penisim Şişti Acil

üroloji profesörümüz geldiğinde bu konuna cevap veriri daha 15 yasındasın ve ne bu hiddet celal zorlama kendini bu kadar
Alıntı Yaparak Cevapla

Penisim Şişti Acil

Eski 11-04-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Penisim Şişti Acil

Birşey yapmana gerek yok çok fazla masturbasyon yapmaktan kaynaklanan bir sorun bu kendini başka şeylere yönlendir yaşın daha çok genç böyle şeyleri düşünme ama yine de görüntüsünde sana göre fazlasıyla anormal bir durum warsa üroloji doktoruna bir görün
Alıntı Yaparak Cevapla

Penisim Şişti Acil

Eski 11-04-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Penisim Şişti Acil

benimde şişti :S bi yolu yokmu ya
Alıntı Yaparak Cevapla

Penisim Şişti Acil

Eski 11-04-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Penisim Şişti Acil

Arkadaşlar benımde öyle oldu ama tam olarak deglÇok masturbasyon yapan brıyımdırAslında 2-3 gundur yapmıyordum,1 saat olmadı daha yaptım az önce wc ye gıttım gözlerme ınanamadım basının hemen altı acayıp sısmıs tamamı degl ama çok fazlaa korkuyorum umarm bsey olmaz sankı ıcınde bsey var gıbı hafıf ovusturdum suan duruyorum umarım gecer
Alıntı Yaparak Cevapla

Penisim Şişti Acil

Eski 11-04-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Penisim Şişti Acil

Yha aynısı banada oldu Aileme söledim geçer dedi eminmisiniz doğrumu ?
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com