Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
klitoris, nerededir

Klitoris Nedir Nerededir?

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Klitoris Nedir Nerededir?

Klitoris nedir nerededir?

Ben klitorisin nerde olduğunu bilmiyorum Kız arkadaşımın klitorisini bulmayı çok denedim ama bulamadım Bulmak için ne yapmalıyız? PY/İstanbul

Öncelikle kız arkadaşınızın klitorisini bulma çabanızı takdirle karşılıyorum Klitoris kadın cinselliğinde en önemli organlardan biridir, aslında erkekteki penisin kadındaki karşılığıdır da diyebiliriz Kadınlar klitorislerinden uyarılır, zevk alır ve boşalırlar

Çoğu kadın yapısını bilmez
Çoğu kadın kendi vajinasını incelememiştir ve içteki yapının nasıl olduğu hakkında da bir bilgisi yoktur Klitorisle ilgili fotoğraflara internetten ulaşabilirsiniz Kadının kendi vajinası ve bedeni hakkında bilgi sahibi olması onun cinsellikten alacağı zevki arttırmak için çok önemlidir

CİNSEL TIP DERNEĞİ BAŞKANI DR CEM KEÇE

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com