Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
için, olabilmek, orgazm, yapabilirim

Orgazm Olabilmek İçin Ne Yapabilirim?

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Orgazm Olabilmek İçin Ne Yapabilirim?

Orgazmı takıntı yapmayın

10 yıllık evli olmama rağmen hiç orgazm yaşamadım Eşim üzülmesin diye rol yapıyorum Rol yapmaktan sıkıldım Orgazm olabilmek için ne yapabilirim? LH/İstanbul

Cinsellik; birbirini seven ve arzulayan iki kişi arasında ruh, beden, sevgi ve zevkin paylaşıldığı özel bir süreçtir Bu süreçte hem kadın, hem de erkek birbirlerinden zevk almalı ve birbirlerine zevk verebilmelidir Ancak ülkemizde birçok kadın, cinsel sorunlarını baskılamakta, cinselliğini yok saymakta ve orgazm taklidi yaparak sorunlarını görmezden gelebilmektedirler Bu sorunu aşabilmek için öncelikle eşinizle sağlıklı iletişim kurmanızda fayda var

EŞİNİZLE PAYLAŞIN
Orgazmı takıntı haline getirmeden, sonuca odaklanmak yerine sevişmenin her anından zevk almaya çalışarak, cinsellik konusundaki istek ve beklentilerinizi eşinizle paylaşarak cinselliği yaşamanız gerekir Orgazm, öğrenilebilen bir davranımdır ve isteyen her kadın orgazm olmayı öğrenebilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com