![]() |
Erken Boşalma Sorunum Var Ne Yapmalıyım? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erken Boşalma Sorunum Var Ne Yapmalıyım?Erken boşalma sorunum var ne yapmalıyım? Cinsel oyuncaklar fayda sağlayabilir 53 yaşındayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Erken boşalma, erkeklerde en sık görülen cinsel işlev bozukluğudur ![]() ![]() ![]() ![]() ÇABA GÖSTERMELİSİNİZ Bunun için boşalma refleksi üzerinde istemli kontrol elde etmeye çalışmanızda fayda var ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erken Boşalma Sorunum Var Ne Yapmalıyım?ne yaptım ise üstesinden gelemedim bana yardımcı olursanız sevinirim veya ne gibi şeyler yapmalıyım teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erken Boşalma Sorunum Var Ne Yapmalıyım?Aşağıdaki konuları inceleyiniz ![]() ![]() ![]() Erken boşalma tedavisi Erken boşalma sorunum var ne yapmalıyım? Erken Boşalma Erkekde Erken Boşalma Sorunu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erken Boşalma Sorunum Var Ne Yapmalıyım?Cinsel hayatınızı renklendirin! * Soru: Ben evli bir erkeğim ve dokuz aylık oğlum var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doktorunuz aksini belirtmediği sürece doğumdan bir süre öncesine kadar cinsel ilişkiye girmeye devam edebilirsiniz ![]() ![]() Aşk oyunları Ruhsal olarak da eşinizin hamilelik dönemi ve doğum sonrasında yaşayabileceği birtakım ruhsal değişimler olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erken Boşalma Sorunum Var Ne Yapmalıyım?Konu hassas ama üzülmeyin! * Soru: Ben 24 yaşındayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Erken boşalma erkeklerde en sık görülen cinsel işlev bozukluğudur ve her zaman tedavisi vardır, rahat olun ![]() ![]() ![]() ![]() DR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erken Boşalma Sorunum Var Ne Yapmalıyım?Uyum sağlamak zaman alır! Ben altı aylık evli bir erkeğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlattıklarınızdan sorunlarınızın çift taraflı olduğu anlaşılıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇÖZÜMÜ VAR! Eşinizin neden doktora başvurmak istemediğini bilemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() CİNSEL TIP DERNEĞİ BAŞKANI DR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erken Boşalma Sorunum Var Ne Yapmalıyım?Eşim aldatacak diye korkuyorum Seks her şey değildir! Benim erken boşalma sorunum var ve bu, eşimi de çok rahatsız ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Erken boşalma, neredeyse her erkeğin en büyük korkularından biridir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EGZERSİZLE ÇOK KOLAY! Erken boşalma cinsel terapi ile kısa sürede çözülebilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DUR-BAŞLA' TEKNİĞİ! 'Dur-başla' tekniği adı verilen bu uygulamada acil boşalma isteğiniz geçinceye kadar bir dakikadan kısa bir süre bekleyin ve sonra 'başla' diyerek partnerinizden yeniden penisinizi uyarmaya başlamasını isteyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CİSED GENEL BAŞKANI DR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erken Boşalma Sorunum Var Ne Yapmalıyım?Cinsellik için acele etmeyin! 16 yaşında bir erkeğim, sürekli kızları arzuluyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Şu an ergenlik dönemi içindesiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erken Boşalma Sorunum Var Ne Yapmalıyım?Anın tadını çıkarmayı deneyin 15 yıllık evliyim ve erken boşalma sorunum var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Erken boşalan erkeklerin en sık yaşadıkları sorun, ne zaman boşalacaklarını düşünmekten cinsel ilişkiye odaklanamamaları ve haz alamamalarıdır ![]() ![]() UZMANA DANIŞIN! Bu arada makat, yumurtalık ve kasıkları çevreleyen kaslara 'aşk kasları' adı verilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erken Boşalma Sorunum Var Ne Yapmalıyım?Sorununuzun tedavisi var Eşimin erken boşalma sorunu var ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsel sorunlar çiftin hem cinsel hayatını hem de evlilik hayatını olumsuz etkiler ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erken Boşalma Sorunum Var Ne Yapmalıyım?Cinsellik iki kişi arasındadır Erken boşalma sorunu olan bir erkeğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsel ilişki iki kişi arasında yaşanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KONUŞABİLMELİSİNİZ Çiftin cinselliği bir bütün olarak ele alınır ve çiftin yakınlaşması, cinselliği konuşabilmesi, kendini daha iyi ifade edebilmesi üzerinde de çalışılır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erken Boşalma Sorunum Var Ne Yapmalıyım?ben de yeni evlendim eşim erken boşalıyor yardum edin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erken Boşalma Sorunum Var Ne Yapmalıyım?ben 19 yaşımdayım bende erken boşalamıyorum ilk posta yarım saat sürüyor ve ikinciye halim neredeyse kalmıyor partnerlerim bundan çok memnun ama ben değilim çok yoruluyorum ne yapmalıyım |
![]() |
![]() |
|