![]() |
Sevgilim Hamile Kalmışmıdır? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilim Hamile Kalmışmıdır?merhaba hocam ben ve sevgilim 4 gün öncesinde sürtünme yoluyla ilişkiye girdikk ancak ikimizdede çok büüyk bir korku var ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilim Hamile Kalmışmıdır?Bir kadının hamile kalabilmesi için ; penisin vajina içine girmesi ve boşalma sonucu çıkan sağlıklı spermlerin vajina içerisinden rahim derinliklerine giderek yumurtayı döllemesi gerekir ![]() sürtünme ile hamilelik olmaz ![]() ![]() kız arkadaşınızın adetinin gecikmesinin nedeni ; hamilelik değil , jinekolojik bir rahatsızlığından ileri gelmektedir ![]() bizzat bir kadın doğum uzmanına muayene olmak suretiyle adet düzensizliğine neden olan hastalığının tespit edilerek , gerekli tedaviyi yaptırması gerekir ![]() geçmiş olsun ![]() Sürtünme ile hamile kalınır mı? Hamile kalmaktan korkuyorum ne yapmalıyım? Sürtünmeyle kızlık zarı bozulur mu? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilim Hamile Kalmışmıdır?haydar dümene yazsaydın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilim Hamile Kalmışmıdır?iyi geceler hocam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilim Hamile Kalmışmıdır?Cevabı bir önceki mesajımda bulamıyorsanız en güzeli bir test yapdırmanız ve adet zamanını beklmeniz ![]() İlk ilişkiyse kızlık zarı yırtılması olabilir eğer değilse adet dönemi kanıda olabilir ![]() Ya bende Cinsel Tıp Derneği Başkanı Dr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilim Hamile Kalmışmıdır?peki hocam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilim Hamile Kalmışmıdır?Alıntı: gangs Nickli Üyeden Alıntı peki hocam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkulacak bir şey yok rahat olun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilim Hamile Kalmışmıdır?slm sevgilimle ters ilişki yaşadık ama bu ayki adati 15 gün gecikmiş arkadan içeriye boşalma oldu ama ya vajinaya da gittiyse korkuyoruz ikimizde hamilelikmi var diye mide bulantısı ve sık sık tuvalete çıkma gibi bazı belirtiler var |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilim Hamile Kalmışmıdır?Alıntı: mekan-81 Nickli Üyeden Alıntı slm sevgilimle ters ilişki yaşadık ama bu ayki adati 15 gün gecikmiş arkadan içeriye boşalma oldu ama ya vajinaya da gittiyse korkuyoruz ikimizde hamilelikmi var diye mide bulantısı ve sık sık tuvalete çıkma gibi bazı belirtiler var Ters ilişkiye girdiğinize eminseniz sorun olmaz ![]() ![]() ![]() Yinede belirtiler nazarında bir test yapın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilim Hamile Kalmışmıdır?merhaba 1 hafta once falan erkek arkadasımLa ılıskıye gırdım yanında prezrw ![]() ![]() ![]() ![]() son ıkı gundur kaburgalarımda ve kasıklarımda agrılar belırdı ve tuvaletımı yaparken sonunda yanma oluyo ve kahverengı renkde sıvı akıyo bazende parcacıklar gelıyo buyuk ![]() ![]() okadar kucuktukı basında et parcası vardı cok ınce kuruğu vardı ve kafaya bağlanmıstı elıme aldım 5 ![]() acaba düşükmü yapıyorum yada spermler dısarımı atılıyo=/ sımdıden tesekkr ederm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilim Hamile Kalmışmıdır?canım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilim Hamile Kalmışmıdır?KIZ arkadasmla korumasız birlikde olduk cok az bi içine bosalma oldu ama bana içine girmediğimi ve tamamen bosalsamda birşey olmuyacagını söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() ya bana cvp flan gelmedi msjlarda birsey yok ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilim Hamile Kalmışmıdır?arkadaşım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilim Hamile Kalmışmıdır?idrar örneklerinizi gönderin bize tahlil ettirir sonucu size ulaştırırız anca bu kadarı denir sizlere sizin hiçmi kafanız çalışmıyor ya da dalgamı geçiyorsunuz adamla bunları soru diye bile yazmaya uttanır insan madem bu kadar cahil ve bilgisizsinizi yapmayın o zmaan bilmediğiniz işi sonra gelip buralarda yok hamilemiyim yok cocuğum olacakmı bunları anca laboratuar ve testlerde bilinecek işler buraya tııbbı bir sonucu öğrenmek için gelip soru sorun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilim Hamile Kalmışmıdır?aradan zaten 2 bucuk ay gecdi:D öle bişey olsa anlardı sanırm görüşmediğimz için bilmıyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|