Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kurtulabilirim, mastürbasyondan

Mastürbasyondan Nasıl Kurtulabilirim

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mastürbasyondan nasıl kurtulabilirim

Ben 13 yaşından beri mastürbasyon yapıyorum Şimdi 29 yaşındayım ve bundan kurtulmak istiyorum Sizce ne yapmalıyım? SY/Kütahya
İhtiyaç hissettikçe mastürbasyon yapmanın bir sakıncası yoktur Hatta her gün yapmak da sakıncalı değildir Ancak her şeyde olduğu gibi mastürbasyonda da aşırıya kaçmamayı öneriyoruz Çünkü o zaman hem psikolojik hem de cinsel bazı sorunlar ortaya çıkabiliyor Eğer mastürbasyon sizde bağımlılık haline geldiyse ve günde birkaç defa yapıyorsanız, yapmayınca kendinizi huzursuz hissediyor, yapmadan duramıyor ve mastürbasyonu cinsel ilişkiye tercih ediyorsanız, o zaman ortada bir sorun var demektir

NEDENİ ÇOK ÖNEMLİ!
Sevgisiz, anne-babanın ilgisinin olmadığı bir ortamda büyümek çocuğun mastürbasyona yönelmesine yol açabilir Öncelikle sizin durumunuzun bir bağımlılık mı yoksa sadece ihtiyaçtan mı kaynaklandığını belirlemek gerekir Eğer mastürbasyon sizde bağımlılık düzeyine geldiyse, cinsel terapi almanızı öneriyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

ya bende 2 kere rüya görmüstüm birinde ilk gördğum ruyada ıslaklk olmustu sonra arada 3 gun gectı masturbasyon yapmayı ogrendım ve hıc durmadan devam ettım gunde 5 defa yaptıgım oldu

ama su sıralar rüya görmek ıstıyorum 9 gündür mastürbasyon yapmıyorum yanı yapmıyorum derken tam boşalacağım sırada bırakıyorum devam etmıyorum yani tam fiskıraıgı zaman bırakıyorum orda depo oluyo birikio rüya görebilirmym mrk edıyorm

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com