Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sertleşme, sorunu, yaşıyorum

Sertleşme Sorunu Yaşıyorum

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sertleşme sorunu yaşıyorum

Takıntı ile geçici sorunlar yaşanır

24 yaşındayım Sertleşme sorunu yaşıyorum Her sabah uyandığımda sert olan penisimde son birkaç gündür tık yok Bu normal mi, yoksa ben erkekliğimi mi kaybediyorum RT/Yozgat

Peniste üç ay boyunca cinsel birleşme kurmaya yetecek kadar sertleşme olmuyorsa, bunu sertleşme sorunu olarak kabul ediyoruz Yaşanan sıkıntılar, cinsel açıdan yeterince uyarılamama, cinsellikle ilgili endişe, korku ve kaygılar, sertleşmenin takıntı haline getirilmesi geçici olarak sertleşme sorunlarına yol açabilir Ayrıca penis sert değilken yumuşaktır, sertleştiğinde de ucundan zevk suyu gelebilir Bu normal bir durumdur, kısırlıkla alakası yoktur, rahat olun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

:-)))))))))))))))))))))))))))
Engin,
Haydar Dümene sorulmuş bir soru mu?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Ya normalde şunuda eklemem gerek Cinsel Tıp Derneği Başkanı Dr Cem Keçe soruya cevap veren ben değilim ama unutuyorum yazmayı
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Başaramama korkusu

Biz altı aylık yeni evli bir çiftiz Eşim, performans endişesi nedeniyle sık sık sertleşme problemleri yaşıyor Bu sorundan nasıl kurtulabiliriz? DÇ/Balıkesir

Performans endişesi yani başaramama korkusu özellikle özgüveninin farkında olmayan, cinsel bilgi ve deneyimi yetersiz olan kişilerde yaşanan bir durumdur Kişi, başarısız olacağı takıntısından kurtulamaz Hatta daha cinselliği düşünmeye başladığı anda, cinsel doyuma ulaşmaya değil, performansına odaklanmaya başlar Oysa cinsel işlev sorunu yoktur İki kişinin iletişim sorunu vardır Tedavide de ilk basamak, ilişkideki iletişimi geliştirebilmektir Böylece çift, birbirlerine dertlerini anlatmaya başlar Cinsel terapi süreci, özgüvenin farkına varılmasını sağlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

şu soruları soranları öğrenebilirmiyiz acaba yardım konusunda
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com