![]() |
Sertleşme Sorunum Var Ne Yapmalıyım? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sertleşme Sorunum Var Ne Yapmalıyım?Sertleşme sorunum var ne yapmalıyım? 38 yaşındayım ve bir aydır ereksiyon sorunum var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sertleşme sorunu; üç ay boyunca cinsel performans için gerekli sertleşmeyi sağlayamama durumu olarak tanımlanabilir ![]() ![]() ![]() ![]() CİNSEL TIP DERNEĞİ BAŞKANI DR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sertleşme Sorunum Var Ne Yapmalıyım?Psikolojiniz çok önemli 32 yaşında bir yıllık evli bir erkeğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sertleşme sorununun nedenleri arasında kalp ve damar hastalıkları, kullanılan birtakım ilaçlar, stres, üzüntü, performans baskısı ve psikolojik problemler yatabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sertleşme Sorunum Var Ne Yapmalıyım?benimde öyle bir sorunum var konunun üzerinden bayağı geçmiş lütfen bana ulaşabilirmisin yardımını bekliyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sertleşme Sorunum Var Ne Yapmalıyım?kardeş özel mesaj atarmısın ben atamıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sertleşme Sorunum Var Ne Yapmalıyım?bu soruları soranları bulabiliyormuyuz? yardıncı olsunlar bize ? |
![]() |
![]() |
|