![]() |
Migren Hastasıyım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Migren HastasıyımBen 7 senedir migren ağrısı çekiyorum ve bir çok ilaç kullandım ![]() bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin bu bölüm yeni açıldı ilk ben yazayım dedim hem hastalığıma bir care bulunur:) |
![]() |
![]() |
![]() |
Migren Hastasıyım |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Migren HastasıyımGeçmi$ oLsun Ceren abLa çok üzüLdüm ßiraz ara$tırdım ama sadece iLaçLa tedawi ediLebiLdiği yazıyor ![]() Ara$tırmaya dewam edicem Allah aciL $ifa wersin |
![]() |
![]() |
![]() |
Migren Hastasıyım |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Migren Hastasıyımteşekkür ederim canım ilgin için araştır bakalım bir care bulunacakmı |
![]() |
![]() |
![]() |
Migren Hastasıyım |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Migren Hastasıyımilaç tedavisinden bıktıysan şöle bişey var bide onu dene istersen bi medikal sarf malzeme satan dükkana git ve derdini onlara anlat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne o öyle çaresi yokmuş falan deniyor burda aaa her şeyin çaresi vardır ama bilinmiyordur bi sorun bakalım dimi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Migren Hastasıyım |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Migren HastasıyımYapılan araştırmalara göre Kadınlarda 15% Erkeklerde ise 6% Migren olduğu ve her Kadının hayatı boyunca bir kezde olsa Migren krizi geçirdiği tespit edildi ![]() Migren hastalığına ne yazık ki henüz kesin bir çözüm bulunamadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu neurolojik hastalıkdan tamamen kurtulamsak da Migren krizlerin azalmasını sağlan şeylere dikkat edebiliriz ![]() ![]() Düzenli bir şekilde spor yapıldığında Migren krizlerinde azalma tespit edilmiştir ![]() ![]() ![]() Migren anında ağrıdan hızlı bir şekilde kurtulmak için hemen size Doktorunuzun tavsiye ettiği ilacı alıp sessiz fazla ışık almayan yeterince oksijen olan bir yerde ayaklarınızın altına yüksek bir yastık koyarak uyumaya çalışmanızdır ![]() ![]() *Migreni olanlara tavsiyem; çikolata ve muzdan olabildiğince uzak durun ![]() ![]() *Aşırı yorucu eyler yapmayın ve migren krizi esnasında kesinlikle sessiz ve karanlık bir odaya geçip uyumaya çalışın ![]() ![]() *Ağrı kesici iğnelere (çok dayanılmaz olmadıkça) başvurmayın ![]() ![]() ![]() ![]() *Ağrıları hissettiğinizde ve başlamasından şüphe ettiğiniz durumlarda mutlaka "doktorunuzun" migren için verdiği ilacınızı alın ![]() ![]() *Tam başladıktan sonra alınan analjezik ilaçlar fayda vermeyecektir ![]() ![]() *Ve kesinlikle aynı anda birden fazla ağrı kesici ilaç almayın ![]() ![]() ![]() Ve en önemlisi; *Mutlaka; gereksiz şeyler için kuruntu, takıntı, üzüntü ve ruh halinizi bozacak haller içine girmemekiçin elinizden geleni yapın ![]() ![]() ![]() Migrensiz günler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Migren Hastasıyım |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Migren HastasıyımBu bölümde migren baş ağrısını önlemek için günlük yaşamda uygulanabilecek yöntemler yer almakta ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
Migren Hastasıyım |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Migren Hastasıyımcheser deneyiceğim yardım cı olduğun için tşk ederim gercekten ilaç kulanmaktan bıktım bide buna bakalım inş iyi sonuç verir arakadaşlar sizlerede tşk ederim paylaşımlarınız için |
![]() |
![]() |
![]() |
Migren Hastasıyım |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Migren Hastasıyımeyvallah ne demek yardımcı olabildikse ne mutlu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Migren Hastasıyım |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Migren Hastasıyımbende çekiyorum bu ağrıyı yaa geçmek bilmiyo bi başladımı günlerdir sürüyo |
![]() |
![]() |
![]() |
Migren Hastasıyım |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Migren Hastasıyımsen de dene o zaman yukarıda da yazdım migren kepi denen bi şey var medikal marketlerde dükkanlarda bulabilirsin onlarıda hastane yakınlarında bulabilirsin hade cünleten geçmiş olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
Migren Hastasıyım |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Migren Hastasıyımsevgili dost iki arkadaşım var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|