Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayakta, liposuction, olur

Ayakta Liposuction Olur Mu

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ayakta Liposuction Olur Mu

Ayakta liposuction olur mu

Ayakta liposuction yapılır mı, yapılır Üstelik operasyondan çıkıp yürüyerek eve bile gidebilirsiniz

Bayıltmadan liposuction ameliyatı yapan Uzm Dr Uğur Dikmen vücutlarındaki yağlardan kurtulmak isteyen kadınların imdadına yetişiyor Operasyon sırasında ayağa kalkıyor ve doktorun sizi bir heykeltıraş gibi biçimlendirmesini seyrediyorsunuz

Çok yakın bir arkadaşım ameliyat oldu ve apar topar kendisini klinikten almaya gittim Arkadaşım liposuction ameliyatı olmuştu ve beni ayakta karşıladı, hatta klinikten çıktıktan sonra alt kattaki kafede yemek yedik! Bunun pek normal olmadığını düşünerek ameliyatı gerçekleştiren Uzm Dr Uğur Dikmenle vücutlarındaki yağlardan kurtulmak isteyen tüm dünya kadınları adına söyleştim Tüm İstanbul sosyetesi ile sanatçıların uğrak yeri olan Bebekteki klinikte fotoğrafları da ameliyattan yeni çıkan arkadaşım çekti… Çok şaşırtıcı değil mi?

Yaptığınız uygulama nedir, arkadaşım az önce ameliyat oldu ve şimdi ayakta Buna inanmak mümkün değil, ayılıp bayılması gerekmez mi?
Lokal anestezi ile yapılan bir ameliyat olduğu için arkadaşınız şu anda ayakta Bu işlemi diş çektirmek gibi düşünebilirsiniz

Bu yöntem güvenli mi?
Son derece güvenlidir, güvenli olduğu için bu yöntemi tercih ediyorum Lokal anestezinin hiç bir riski yoktur, hasta ayakta olduğu için yürüyebilir, hareket edebilir ve her şeyi başından sonuna kadar izler

Hekim açısından zor mudur vaser liposuction?
Evet tabii ki zordur, hekim genel anestezi altında olan hastasına istediği gibi müdahalede bulunabilir ve hasta hiçbir şey hissetmez Bu yöntemde hasta uyanık ve ayakta duruyor olduğu için bu iki taraf için de daha rahatsız edici bir durumdur Ama hekim bir heykeltıraş gibi çalışabilir ve hasta ayakta olduğu için yer çekimi de işin içindedir ve sonuç hemen görülür Bölgesel yağlarından kurtulmak isteyen herkese yapılabilir İşlemden sonra hasta yürüyerek evine gidebilir ve hayat akışında hiçbir değişiklik olmaz

Havalar ısınmadan yaptırmak lazım diyorlar, ne dersiniz?
Altı gün çok sıkı bir çorap giymek gerekiyor, rahatsız edici kısım budur, terletebilir, yoksa sıcak havalar ile direkt ilişkisi yoktur işlemin

HASTA İÇİN DE KOLAYLIK
Kliniğinizde başka hangi uygulamaları yapıyorsunuz?
Teknolojiyi çok yakından takip edip, doğru yöntemlerle ilgili kendimizi bilgilendiriyoruz Hastalarımıza en doğru ve faydalı uygulamaları yapmak istiyoruz Cihazlarımızın çoğu patentli, genelde en yeni cihazları ilk biz getiririz Radyofrekansı ve LDM Sonoskin ile lifting uygulamaları, botox, dolgu, leke tedavisi, epilasyon, ve selülit tedavileri yapıyoruz

Kadınların birbirlerine benzemelerine neden olan dolgu işlemlerine nasıl bakıyorsunuz, herkese aynı işlem yapıldığı için mi böyle oluyor?
Kemik yapısı önemlidir, o kişinin yüzüne yakışacak dolguyu dozunda yapmak gerekir, önemli olan, başka bir insan yapmak yerine daha genç günlerine doğal olarak yaklaştırmakdır

Liposuction ile kilo da veriliyor mu?
Kilo vermek için yapılan bir işlem değildir, ancak kilo vermekte zorlanan bir insanın örneğin çok zor kaybedeceği karın bölgesine uygulanırsa, bu kişiyi motive eder ve kilo vermesi kolaylaşır Düşünsenize 1 senede kurtulamadığınız karın yağlarınız 30 dakikada yok oldu

Hangi tip hasta sizin için idealdir, başarı oranı nedir?
Ne istediğini bilen hasta ideal hastadır, ben bu bölgemden rahatsızım dediği zaman gerisi bizim işimizdir

Yaş sınırı var mı, bazı kadınlarda daha da kötü sonuçlara sebep olduğu söyleniyor Hatta bir gazeteci kadının başına gelenlerden sonra protesto edeler bile oldu, ameliyat olmak isteyen biri nelere dikkat etsin?
17 yaşından önce uygulama yapılmaz, ergenlik çağını tamamlamış olması gerekir Hasta sağlıklı ise kalp ve diyabet problemi yoksa her yaşta uygulanabilir Doktorun hastasının beklentisini anlaması çok önemlidir, bu beklenti ile yapılacak uygulamanın sonucunun uyuşup uyuşmadığını analiz etmek de gene doktora düşer, hastanın da doktorunu iyi dinleyerek anlaması ve gerçek üstü beklentilere kapılmaması ve doktoru ikna etmeye çalışmaması gerekir

Sizden başka bu yöntemi uygulayan var mı, çok pahalı mıdır?
Bu yöntem Amerikada uygulanıyor, ben de orada eğitimini aldım Türkiyede var mı doğrusu bilmiyorum Elde edilen sonuca göre pahalı bir uygulama değil, belki de mezoterapi ile aynı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com