![]() |
Ayakta Liposuction Olur Mu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayakta Liposuction Olur MuAyakta liposuction olur mu Ayakta liposuction yapılır mı, yapılır ![]() ![]() Bayıltmadan liposuction ameliyatı yapan Uzm ![]() ![]() ![]() ![]() Çok yakın bir arkadaşım ameliyat oldu ve apar topar kendisini klinikten almaya gittim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaptığınız uygulama nedir, arkadaşım az önce ameliyat oldu ve şimdi ayakta ![]() Lokal anestezi ile yapılan bir ameliyat olduğu için arkadaşınız şu anda ayakta ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yöntem güvenli mi? Son derece güvenlidir, güvenli olduğu için bu yöntemi tercih ediyorum ![]() ![]() Hekim açısından zor mudur vaser liposuction? Evet tabii ki zordur, hekim genel anestezi altında olan hastasına istediği gibi müdahalede bulunabilir ve hasta hiçbir şey hissetmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Havalar ısınmadan yaptırmak lazım diyorlar, ne dersiniz? Altı gün çok sıkı bir çorap giymek gerekiyor, rahatsız edici kısım budur, terletebilir, yoksa sıcak havalar ile direkt ilişkisi yoktur işlemin ![]() HASTA İÇİN DE KOLAYLIK Kliniğinizde başka hangi uygulamaları yapıyorsunuz? Teknolojiyi çok yakından takip edip, doğru yöntemlerle ilgili kendimizi bilgilendiriyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Kadınların birbirlerine benzemelerine neden olan dolgu işlemlerine nasıl bakıyorsunuz, herkese aynı işlem yapıldığı için mi böyle oluyor? Kemik yapısı önemlidir, o kişinin yüzüne yakışacak dolguyu dozunda yapmak gerekir, önemli olan, başka bir insan yapmak yerine daha genç günlerine doğal olarak yaklaştırmakdır ![]() Liposuction ile kilo da veriliyor mu? Kilo vermek için yapılan bir işlem değildir, ancak kilo vermekte zorlanan bir insanın örneğin çok zor kaybedeceği karın bölgesine uygulanırsa, bu kişiyi motive eder ve kilo vermesi kolaylaşır ![]() ![]() ![]() ![]() Hangi tip hasta sizin için idealdir, başarı oranı nedir? Ne istediğini bilen hasta ideal hastadır, ben bu bölgemden rahatsızım dediği zaman gerisi bizim işimizdir ![]() Yaş sınırı var mı, bazı kadınlarda daha da kötü sonuçlara sebep olduğu söyleniyor ![]() 17 yaşından önce uygulama yapılmaz, ergenlik çağını tamamlamış olması gerekir ![]() ![]() ![]() Sizden başka bu yöntemi uygulayan var mı, çok pahalı mıdır? Bu yöntem Amerikada uygulanıyor, ben de orada eğitimini aldım Türkiyede var mı doğrusu bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|