Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaşım, bakire, erkek, etmek, istiyor, miyim, test

Erkek Arkadaşım Bakire Miyim Diye Test Etmek İstiyor!

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Erkek Arkadaşım Bakire Miyim Diye Test Etmek İstiyor!

Erkek arkadaşım bakire miyim diye test etmek istiyor!

Soru: 22 yaşındayım 6 aydır birlikteliğim var ama erkek arkadaşım bakire olmadığımdan şüpheleniyor ve ilişkiye girmek istiyor Onu kaybetmek istemiyorum ama ilişkiye girmek de istemiyorum sizce ne yapmalıyım Gönül Hanım yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar,
Erkek arkadaşın bakire olmadığından şüpheleniyorsa bu kesinlikle onu bağlar ve onun problemidir diye en başta belirtmek istiyorum Seven adam güvenir ve senin sözüne inanır Dahası bunu sana söyleme ve sorma cüretini nereden buluyor? Bakire olup olmadığını seninle ilişkiye girince mi test edecek? Yok, artık bu kadarına ben bile pes diyorum Çok ayıp ve dahası sığınılan bir aldatmacayla karşı karşıyasın Acaba sevgilini gözünde biraz fazla mı büyüttün de aklın karıştı? Adam seninle yatmak için bu aptalca bahaneyi ortaya sürüyor içinden bunu biliyorsun ama hoşlandığın için beyninin gerisine mi atıyorsun diye yine sormak isterdim

Bana bu konulara benzer öylesine mail geliyor ki inan şaşırırsın Güvendik ama birlikte olunca değişti ve artık benimle olmak istemiyor diye yazıyorlar Sonuç hüsran, kaçan erkekler ve kendi sorunuyla ortada kalan kızlar Yarın bakire olmaman gerçeği karşına çıkabilirse ve zor durumda kalırsan erkek arkadaşının kaybedeceği bir şey olmaz ama sen çok üzülebilirsin Birini kendine inandırmak için istemediğin bir eylemin sonuçlarıyla karşı karşıya kalman sana haksızlık olabilecektir Sana inanmaması bile hakaretken kendine bunu yapmaya değer mi diye sormalısın

Sevgili Dostum bu hayat ve vücut senin bu sebeple kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsin Seven adam sözlerine inanır ve kararlarına saygı duyar Dahası yarın mahcup olmaman ve zor durumda kalmaman için evlenene kadar seninle istemediğin ve zorlamayla olan bir cinsel birliktelik yaşamak istemez Sende biliyorsun ki sözleri gerçeği barındırmıyor Bu durumda karar bütünüyle sana kalmış ama beni dinlersen yarın karşına çıkacak ve seni zor durumda bırakacak bir ilişkiye kesinlikle sevsen bile hayır demelisin Açıkçası sana inanmayan bir adamı kaybetmende kesinlikle kayıp değildir diye bütün kalbimle not düşmek isterim

Sevgiler
Gönül Derman

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com