Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arzu, cinsel

Cinsel Arzu Değil De Ne Bu?

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cinsel Arzu Değil De Ne Bu?

Cinsel arzu değil de ne bu?

Soru: Merhaba ben 17 yaşında bir genç kızım Şimdiki ilişkime başladığımda ona âşıktım onunda bana âşık olduğunu düşünüyordum Aldattığına demeyelim de bir arkadaşlık sitesinde gönül eğlendirdiğine şahit oldum Sebebini kendisi hata olarak arkadaşları da ona istediği şeyi vermediğimizin böyle bir yol seçti olarak açıkladı Dediğim gibi 17 yaşındayım ve öpüşmek için bile erken olduğunu düşünüyorum Pişman olacağım sonradan üzüleceğim şeyleri yapmak istemiyorum Erkek arkadaşım bu dönemde bazı şeyleri yaşamamız gerektiği konusunda ısrarcı Söylediğine göre daha önce fırsatı olduğu halde kimseyle öpüşmemiş bile Bu duyguyu sevdiği kişiyle yaşamak istiyormuş Sürekli kavga ediyoruz bu konuda Hatta düşündüklerimizin tamamen birbirine zıt olduğunu böyle giderse ilişkimizin uzun sürmeyeceğini bile söyledi Ben isteklerinin kendini tatmin etmesi için olduğunu düşünüyorum ama o böyle düşünmüyor Sizce ona nasıl davranmalıyım?

Merhaba
Kesinlikle seninle aynı fikirdeyim Bazı şeyleri yaşamak için oldukça erken bir dönemdesin Yaşın henüz çok küçük ve erkek arkadaşının yaşını bilmediğimden biraz daha endişelendim Seninle aynı yaştaysa bazı şeyleri yaşamanız için gerçekten çok erken diyorum ama senden daha büyükse amacı kesinlikle (seni kandırıp) cinsellik olabilir Dahası hiçbir erkek kız arkadaşıyla olan birlikteliğinde ki özel istekleri arkadaşlarıyla paylaşmaz Paylaşıyorsa amacı samimi değildir

Söylediğin gibi yarın pişman olacağın hiçbir eylemi bu gün gerçekleştirmemelisin Bu aklı başındalığını sürdür ve sırf onu memnun etmek için geleceğinden tavizler verme elbette Sırf bu yüzden ilişkiniz bitecekse emin ol bitmesi daha hayırlı olacaktır Ve yine emin ol istemediğin şeyler için seni zorlayan bir adamı kaybetmende sandığın kadar seni üzmeyecektir

İnan bana çağ değişse bile o erkeğin yarın karşısına çıkması muhtemel bir şeyi olmaz ama senin olabilir ve o yoluna devam ederken acıda çekebilirsin Seviyorsa seninle el ele tutuşmak bile ona fazlasıyla yetecektir Gerisi yalan ve kandırmaca olabilir ancak

Sevgiler
Gönül Derman

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com