|
|
Konu Araçları |
çok, değişdi, eşim, hamile, olan, yapmalıyım |
Hamile Olan Eşim Çok Değişdi Ne Yapmalıyım |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hamile Olan Eşim Çok Değişdi Ne YapmalıyımHamile bir kadın eşinin desteğine ihtiyaç duyar İkinci çocuğumuza hamile olan eşim çok değişti ve artık onu tanıyamaz oldum Gün geçtikçe ondan uzaklaşıyorum Ne yapacağımı bilemiyorum? SY/Afyon Gebelik, kadınların hayatındaki dönüm noktalarından biridir Gebeliğin ilk günlerinde; hormonların değişimine bağlı olarak bulantı, kusma, yorgunluk, halsizlik, devamlı uyku durumu gibi fizyolojik şikayetler yoğun yaşanır Ayrıca, duygusal dalgalanmalar da görülebilir ŞEFKAT BEKLERLER Bu durumda erkekler, eşlerinin bu davranışlarına bir anlam veremez Kendilerini yalnız, istenilmeyen, cezalandırılan, terk edilmiş kişi olarak görebilir ve eşlerini incitmemek için onlardan uzaklaşabilirler Oysa bu süreçte kadınlar; kendilerine destek olan, şefkat gösteren, her ne olursa olsun birlikte her sorunu aşabileceği bir eş ister Bundan dolayı rahat olmanızı ve paniğe kapılmamanızı tavsiye ederim SEVİLDİĞİNİ BİLMELİ Eşinizden uzak durmaya çalışmak yerine onu sevdiğinizi, onunla birlikte her şeyi kolaylıkla halledebileceğinizi, onu her durumda destekleyeceğinizi hissettirmelisiniz Hamileliğinde, sevildiğini ve desteklendiğini gören eşiniz kendini güvende hissedecek ve zamanla normalleşecektir |
|