Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
banyo, birarada, doğrumu, kardeşlerin, yapması, yıkanması

Kardeşlerin Birarada Yıkanması (Banyo) Yapması Doğrumu

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kardeşlerin Birarada Yıkanmasını Engelleyin

* 3 yaşındaki kız ve 5 yaşındaki erkek çocuğuma birlikte banyo yaptırıyorum Bunun, herhangi bir sakıncası var mı?

3 yaşına kadar çocukların sizleri ya da kardeşlerini çıplak görmeleri sorun yaratmaz 3 yaşından sonra çocuk, sosyal durumlarda yapılabilecekler ve yapılamayacaklar konusunda bilgi sahibi olmalıdır Bu yaştan sonra onunla, özel durumları ve sınırları konuşmanız gerekir Ona kapıyı çalmadan odaya ya da banyoya girmemeyi, evde çıplak gezmemeyi anlatın Onları ayrı yıkayın Kız çocukların anne, erkek çocukların ise baba ile yıkanması farklılıkların konuşulması için fırsat olur

* Anne-babalar, çocuklarının yanında çıplak dolaşılabilir mi?
2 yaşından büyük çocuklarınızı yıkarken ya da yanlarında dolaşırken, çıplak olmamaya özen gösterin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

ben aslında kız cocugunla babanın beraber yıkanması dogrumudur eyer yıkanırsa nasıl bır seyle karsı karsıya kalırız acıkcası eksılerı, varsa artılarını bılmek ıstıyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com