Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaşımın, bilinmeyen, kız, rahatsızlığı

Kız Arkadaşımın Bilinmeyen Rahatsızlığı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sayın site kullanıcıları ve yöneticileri

Kız arkadaşımı şiddetli karın ağrısıyla İbniSina hastanesine kaldırdılar O Ankarada yaşıyor bense Balıkesirde yani çok nadir görüşüyoruz Hastaneye kaldırırlığını bana onun annesi telefonla söyledi Nekadar üzüldüümü tahmin edemezsiniz, İbniSina Hastanesinde 3 gündür yatıyor ve oraya gittiği ilk gün bir takım testler yapılmış fakat kimse tam teşhis söylememiş birileri Apandisit demiş başka bir doktor gelip başka şeyler söylemiş ilk günü testlerle geçen kız arkadaşımın ağrısı oradada kesilmedi 3 gündür şiddetli ağrıyla, uykusuz orada bense burada Aklımı kaçırmak üzereyim

Kız arkadaşıma yapılan testlerin ardından bugün yani 3 gün bana bir telefon geldi açtım, arayan kız arkadaşımdı ve sesi çok zayıf geliyordu zor konuşuyordu Ona 15 litrelik birşey içirdiklerini tadının iğrenç oldugunu söyledi ve ardından tekrar test yapıcaklar kapatıyorum dedi ve bidaha haber alamadım ta ki ben size bu mesaji yazmadan yarım saat öncesine kadar Telefonu açtıgımda kız arkadaşımın annesi bana kızını Kadın sağlık bölümüne taşıdıklarını hiç bişey yemesine içmesine izin vermediklerini sürekli olarak serum takılı oldugunu söyledi ve yeni taşındığı odaya kimse alınmıyordu yanında bir refakatçi yok içeri girip çıkan doktorlar varmış Ben buradan onun yanına gidemiyorum gitsemde göremem oda beni göremez öyle sanıyorum

Lütfen bana bir yardım sever bunların ne anlama geldiğini bana söylesin o şey içirilen neydi, niye 3 gün geçmesine rağmen bir teşhis konulamadı ?

Cevaplarınızı bekliyorum iyi geceler ( lütfen birisi bana yardım etsin )

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Allah şifasını versin araştırıyoruz bir bilen arkadaşda bakar bulduğumuz birşey olursa yazarız açıklarız kardeş Duanı eksik etme kız arkadaşındanGeçmiş olsun
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com