Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bedenlerini, çocuklarım, gösteriyor, yapmalıyım

Çocuklarım Bedenlerini Gösteriyor Ne Yapmalıyım

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çocuklarım Bedenlerini Gösteriyor Ne Yapmalıyım

Çocuklarım bedenlerini gösteriyor ne yapmalıyım

Bedenini Göstermesini Önleyin

* 4 yaşında ikizlerim var Birbirlerinin pipi ve popolarını açıp bakıyorlar Bana ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Çocuklara cinsellik ve özel bölgelerin gizliliği ile ilgili gerekli bilgiler verilmelidir Söylediğiniz yaştaki bir çocuğa bedeninin hangi ortamlarda gösterilip (doktor, banyo gibi), hangi ortamlarda gösterilemeyeceğini (toplum içerisinde, oyun sırasında) öğretmek son derece önemlidir

* 5 yaşındaki kızım kendisiyle aynı yaşta olan kız arkadaşı ile oyun oynarken odaya girdiğimde, üzerinde iç çamaşırı olmadığını gördüm Aşk oyunu oynadıklarını söylediler Arkadaşı ağlayarak gitti Aynı cinsten oldukları için daha da korktum Ne yapmalıyım?
Çocukların bu dönemdeki cinsel içerikli oyunlarının ardında yatan merak, öğrenme isteği ve bundan haz almanın farkına varmalarıdır Ancak cinsel içerikli oyunları fark ettiğiniz zaman ilk yapılması gereken, çocukları azarlamadan ve korkutmadan bazı şeyleri merak ettiklerini anladığınızı onlara hissettirmektedir Onlarla, bu oyunlardan hareketle merakları ve cinsel gelişimleri üzerine konuşmak çok uygun olacaktır

Sabah : Esra Tüzün

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com