Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, istiyorum, meni, miktarımın, olmasını, yapmalıyım

Meni Miktarımın Çok Olmasını İstiyorum Ne Yapmalıyım

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Meni Miktarımın Çok Olmasını İstiyorum Ne Yapmalıyım

Meni miktarımın çok olmasını istiyorum ne yapmalıyım

Meni miktarı neden önemli?
Boşalırken benden daha fazla meni gelsin istiyorum Sizce bunu nasıl başarabilirim? MS/Şanlıurfa

Erkeğin boşalma sırasında çıkarttığı meni miktarı, onun biyolojik özellikleri ile ilgilidir Burada önemli olan konu; meni miktarını artırmayı neden istediğinizdir Meni gelmediği için çocuk sahibi olamayacağımızı düşünüyor olabilirsiniz Ancak çocuk sahibi olmak, meni miktarından çok meninin içindeki spermlerin sayısı ve kalitesi ile ilişkilidir Yani endişelenmenize gerek yok! Eğer bunu fantezi amaçlı istiyorsanız, bu çok da gerçekçi bir beklenti olmayacaktır Meni miktarını artırmak için çeşitli tedaviler uygulanabilir, bunun için bir uzmana muayene olmalısınız Ayrıca iki günde bir boşalmak ve bol sıvı almak da faydalı olabilir

CİSED GENEL BAŞKANI DR CEM KEÇE

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com