Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cildi, güneş, için, rahatlamak, yanığı

Güneş Yanığı İçin Cildi Rahatlamak

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Güneş yanığı için cildi rahatlamak

Yanık cildi soğuk duşla rahatlatın

Güneşte fazla kalınca, cildim su topladı Soyulmaktan korkuyorum Ne yapabilirim? Seda T/İzmir

Güneş yanığının en etkili tedavisi; cildinizi serin tutmaktır Soğuk suyla nemlendirilmiş bir havlu ile cildinize kompres yapmanız veya soğuk duş almanız yardımcı olabilir Cildinizi nemlendirecek hafif bir kremi de tercih edebilirsiniz Eğer cildiniz su topladıysa doktora başvurmanızı tavsiye ediyoruz Ancak eğer doktora ulaşamayacağınız bir yerdeyseniz; su toplayan bölgelere hasar vermemeniz enfeksiyon ihtimaline karşı etkili bir önlem olacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

peqy bişey sorjam bhnde qüneşde çoq faZLa qaLdım için baya mahvoLdu ciLdim su topLad fLn iz qaLdy omuzumda nabjam bhn :cray::cray:
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

güneşte fazla kaldım kıpkırmızı oldum 4 gün sonra mezxuniyet törenim var kıyastin içinde kötü görünmek istemiyorm ne yapmalıyım
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com