Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ereksiyon, oluyorum, uykuda, yapmalıyım

Uykuda Ereksiyon Oluyorum Ne Yapmalıyım

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Uykuda ereksiyon oluyorum ne yapmalıyım

50 yaşında, evli bir erkeğim Birkaç yıldır her gece uykuda ereksiyon oluyorum Bu konuda hem üroloğa hem de nöroloğa gittim, bir sorun bulamadılar SL/İstanbul

Haftada iki kez seks yapın
Yaşadığınız durum anormal bir durum değil, rahat olun Ancak eşinizle cinsel yaşantınızda yolunda gitmeyen bir şeyler varsa ve yeterince tatmin olamıyorsanız; rüyanızda cinsel doyum yaşıyor olabilirsiniz Bu durumda belki eşinizle cinsel yaşantınızda bir takım yenilikler yapmanız, heyecan katmanız, rutinden çıkmanız fayda sağlar Ayrıca haftada iki kez ilişkiyle veya mastürbasyonla boşalmanızda fayda var

CİSED GENEL BAŞKANI DR CEM KEÇE

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Uykuda ereksiyon sorununu nasıl çözerim

Ben 50 yaşında, evli bir erkeğim Düzenli spor yapıyorum Ancak son birkaç yıldır uykumda ereksiyon oluyorum Bu sorunu nasıl çözebilirim? SL/İstanbul

Yaşadığınız gayet normal!
Yaşadığınız durum anormal bir durum değil, rahat olun Ancak eşinizle seks hayatınızda yolunda gitmeyen bir şeyler varsa, ilişkisel sorunlar yaşıyorsanız, düzenli boşalmıyor ve yeterince tatmin olamıyorsanız rüyanızda cinsel doyum yaşıyor olabilirsiniz Bu durumda belki eşinizle cinsel yaşantınızda birtakım yenilikler yapmanız, ilişkinize heyecan katmanız ve rutinden çıkmanız faydalı olacaktır Ayrıca haftada iki kez ilişkiyle veya mastürbasyonla boşalmanızda fayda var

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

iyi çalışmalar

4 aylık yeni evli bir çiftiz herşey çok çok güzel ve keyifli gidiyor hiç bir sorun olmamasına rağmen aramızda bazı sabahları ereksiyon halinde uyanıyorum bazen de uykuda sayıklama ve mastürbasyıon haline benzer olgular seyrediyormusum bu durumdan nasıl kurtulabilirim

yardımızınız için sonsuz tesekkurler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com