|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aşırı, çocuğum, çok, kilolu, tatlı, yapmalıyım, yiyor |
![]() |
Çocuğum Çok Tatlı Yiyor Ve Aşırı Kilolu Ne Yapmalıyım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çocuğum Çok Tatlı Yiyor Ve Aşırı Kilolu Ne YapmalıyımÇocuğum çok tatlı yiyor ve aşırı kilolu ne yapmalıyım Çocuğunuzun beslenmesini kontrol altına alın 38 yaşındayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerek şeker, gerekse yüksek tansiyon hastalığı genetiktir ![]() ![]() ![]() KİLOLU MU? Bu durumda, 9-10 yaşlarında damar sertliğinin başladığını ileri süren bilim adamları haklı çıkmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çocuğum Çok Tatlı Yiyor Ve Aşırı Kilolu Ne YapmalıyımHemen önünüzdeki tatlıyı yememek kolay mı da konuşuyosunuz? Bugün kim ben hiç tatlı yemiyorum dese yalandır ![]() ![]() ![]() Aynı şekilde tuz da öyle ![]() ![]() ![]() O zaman hiç tatlı yemeyelim tuzsuz yiyelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zararlı olduğunu biliyorum yinede yiyorum ve ben severek yiyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çocuğum Çok Tatlı Yiyor Ve Aşırı Kilolu Ne YapmalıyımAlıntı: Ziyaretci Nickli Üyeden Alıntı Hemen önünüzdeki tatlıyı yememek kolay mı da konuşuyosunuz? Bugün kim ben hiç tatlı yemiyorum dese yalandır ![]() ![]() ![]() Aynı şekilde tuz da öyle ![]() ![]() ![]() O zaman hiç tatlı yemeyelim tuzsuz yiyelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zararlı olduğunu biliyorum yinede yiyorum ve ben severek yiyorum ![]() Afiyet bal şeker olsun :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çocuğum Çok Tatlı Yiyor Ve Aşırı Kilolu Ne YapmalıyımAlıntı: Hemen önünüzdeki tatlıyı yememek kolay mı da konuşuyosunuz? Bugün kim ben hiç tatlı yemiyorum dese yalandır ![]() ![]() ![]() Aynı şekilde tuz da öyle ![]() ![]() ![]() O zaman hiç tatlı yemeyelim tuzsuz yiyelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zararlı olduğunu biliyorum yinede yiyorum ve ben severek yiyorum ![]() kimse hayatınızdan tamamen çıkartın demiyorki tatlıyı ve tuzu ama dozunda yemek var bide aşırıya kaçmak ![]() |
![]() |
![]() |
|