Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuğuma, sebze, yapmalıyım, yediremiyorum

Çocuğuma Sebze Yediremiyorum Ne Yapmalıyım

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çocuğuma Sebze Yediremiyorum Ne Yapmalıyım

Eğitim hayatını devam ettirebilir

Lise 1'e giden kızım bu yıl sınıf tekrarı yapıyor Ancak yine dersleri çok kötü ve büyük ihtimalle başarısız olacak Okul hayatı bitecek diye çok üzülüyorum OL/Rize

Okul hayatının bitmesi diye bir şey yoktur Öncelikte, kızınızın ciddi şekilde çalışarak kurulla dahi olsa geçmesini sağlayabilirsiniz Eğer okulda başarısız olursa eğitimine açık liseden devam edebileceğini unutmayın Kızınız; dersleri televizyondan izleyerek belli zamanlarda bildirilen yerlere gidip sınavlara girebilir Halk eğitim merkezlerinin kursları da eğitim adına iyi bir seçenektir Bu yüzden kızınızın okul hayatı bitecek diye endişelenmeyin Burada endişelenmeniz gereken; çocuğunuzun geleceğine nasıl baktığı ve ileriye yönelik hedefleri olup olmadığıdır Bu konuda destek almanız gerekebilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com