Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çiftlerde, cinsel, sorunlar

Çiftlerde Cinsel Sorunlar

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cinsel sorunlar çiftlerde huzur bozar

23 yaşında bir gencim 4 senedir bir kızla çıkıyorum ve onunla yakında evlenmeyi düşünüyorum Benim erken boşalma sorunum var Bu durumdan kız arkadaşım çok şikayetçi Ne yapacağımı bilmiyorum RK/Bursa

Erken boşalma erkeklerde en sık görülen cinsel işlev bozukluğudur, bu durum zamanla çiftler arasında huzursuzluklara ve çatışmalara yol açabilir Ancak erken boşalma her zaman tedavi edilebilen bir hastalıktır Erken boşalmanın kişilik yapınızdan ve 'yine erken boşalacağım, yine partnerimi tatmin edemeyeceğim' gibi endişe, korku ve kaygılardan kaynaklanabileceğini unutmayın

DUYGULARINIZI PAYLAŞIN
Eşinize karşı dürüst olun, duygularınızı onunla paylaşın ve size destek olmasını isteyin Sevişme sırasında, performansa değil sadece ve sadece sevişmenin verdiği hazza odaklanın Rahatlayın ve gevşeyin, boşalma korkusu aklınıza geldiği an durup makat ve yumurtalıklarınızın olduğu bölgedeki kasları 3 kez kasıp yavaşça gevşetin Etik olarak bir ilaç ismi önermemiz doğru bir davranış olmaz ancak hekim kökenli bir cinsel terapiste başvurarak ilaç konusunda yardım alabilirsiniz

CİNSEL TIP DERNEĞİ BAŞKANI DR CEM KEÇE

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

tşkler guzel bılgılerın ıcınn
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com