Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuğum, konuşuyor, küfürlü, yapmalıyım

Çocuğum Küfürlü Konuşuyor Ne Yapmalıyım

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çocuğum küfürlü konuşuyor ne yapmalıyım

Ergen olan oğlum sürekli argo ve küfürlü konuşuyor Bu huyundan onu nasıl vazgeçirtebilirim? KG/Sinop

'Ben büyüdüm' mesajı veriyor
Ergen çabucak büyümek, yetişkin olmak ister Bunun için de onlar gibi davranmaya çalışır En sık görülen 'Ben büyüdüm' mesajı argo ve küfürlü hitap şekliyle verilir Bu sayede hem ortamda dikkat çekmeye hem de farklılığını ortaya koymaya çalışır Bu davranışı, film karakterlerinden alabileceği gibi evdeki yetişkinden de esinlenebilir Bu nedenle evde ona güzel konuşma şeklinizle model olmaya çalışın Öfkesini, kızgınlığını küfür ile değil de düzgün cümlelerle anlatması konusunda cesaretlendirin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

ailecek kufur etmeyi birakin çocuk duzelir!!!
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com