![]() |
Kıskanç Kadınla Nasıl Baş Edilir? |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Kıskanç Kadınla Nasıl Baş Edilir?Kıskanç kadınla nasıl baş edilir? ![]() Ayna ne söylüyor? Eşine ya da kız arkadaşına karşı geliştirdiği kıskançlık krizlerinde “Sana güveniyorum ama etrafa güvenmiyorum” diye açıklayan erkeklerin aksine; kadınlar kıskandıklarında bu kadar kolay bir yalanın ardına saklanmak yerine “Kendime güvenim tam ama sana güvenmiyorum” derler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Beni ne kadar seviyorsun?” Kıskançlığın önemli bir nedeni sevilmeye ihtiyaç duymak olduğuna göre kadınına sevgisini göstermekten çekinmeyen erkek kazançlı çıkar ![]() ![]() ![]() Kadınlar zaman zaman “Beni seviyor musun?” diye sormaktan buna “Evet” yanıtı aldıklarında da” Ne kadar?” diye uzatmaktan zevk alırlar ![]() ![]() ![]() “Tutun beni her an aklım kayabilir” Her arkadaş toplantısında sohbeti çapkınlık konusuna getirip bunu bir aldatma değil de sanki sevimli bir şeymiş gibi anlatmaktan imtina etmeyen erkekler; kusura bakmayın ama eşinizin kıskanç ve öfke dolu bakışlarından sizi biz bile kurtaramayız bu hataya düştüğünüzde ![]() Sürekli olarak “her türlü teklife açığım her an aklım başkasına kayabilir” mesajı verdiğinizin farkında değil misiniz? Derhal bu huyunuzu terk edin ve çevrenizde eşini aldattığını bildiğiniz erkekler varsa onların hikayelerini onaylamadığınızı vurgulayarak anlatın eşinize ![]() Yanınızda eşiniz varken çevrenizdeki kadınlarla hemen flört ediyor pozuna girmekten de kaçının ![]() “Asayiş berkemal!” Kıskanç eşinin “neredesin?” “kimlesin?” “ne zaman geleceksin?” gibi kontrol telefonlarından bıkan erkekler! Şikayet edeceğinize eşinizi buna zorlayacak sebebi ortadan kaldırmayı denesenize! O sormadan nerede kimlerle olduğunuzu ne zaman döneceğinizi söyleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Zararlı arkadaşlar listesi Her programınıza eşinizi dahil etmek istemeyebilirsiniz elbette ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaybetme korkusu Hem siz kıskançlık krizleriyle eşinize hayatı zindan edin hem de onun sizi kıskanmasından şikayet edin… Bu hiç adil değil! Önce kendi duygularınızı kontrol altına almayı öğrenseniz hiç fena olmaz ![]() Kıskançlık sahip olduklarını koruma isteğinden kaynaklanan bir tür korkudur aslında ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|