![]() |
Bir Erkeğin Günlüğünden |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Bir Erkeğin GünlüğündenBir erkeğin günlüğünden ![]() 14 yaşımdayken bir gün bir sevgilim olmasını umuyordum
![]() ![]() ![]() Bir erkeğin günlüğünden 16 yaşıma geldiğimde bir sevgilim oldu ![]() ![]() ![]() heyecan yoktu ![]() ![]() ![]() terk ettim ![]() ![]() ![]() da çok duygusaldı ![]() ![]() ![]() öldürmekle tehdit ediyordu ![]() ![]() ![]() onu terkettim ![]() ![]() ![]() ![]() 25 yaşındayken kendi halinde sıradan bir kızla çıkmaya başladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hiçbir şeyden heyecanlanmıyordu ![]() ![]() ![]() Ben de daha maceracı bir kız bulmak için onu terkettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evetherşeyi denemek isteyen biri iyi sayılabilir ama insanın bazen gideceği yönü de bilmesi lazım ![]() ![]() ![]() istediğini bilen bir kız bulmak için onu terkettim ![]() ![]() ![]() 31 yaşında ne istediğini bilen ve ayakları yere basan bir kızla evlendim ![]() ![]() ![]() biliyorduboşandığımızda bütün mal varlığımı istedi ve aldı ![]() ![]() ![]() Şimdi 40 yaşındayım ve tek istediğim ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Bir Erkeğin Günlüğünden |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Bir Erkeğin Günlüğünden![]() ![]() ![]() Valla sağolasın sevgili şengül sayende bugün ilk kez güldüm ![]() Demek ki neymiş,elimizdekilerin değerini bilecekmişiz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|