![]() |
İhanetler Teknoloji Sayesinde Deşifre Oluyor! |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() İhanetler Teknoloji Sayesinde Deşifre Oluyor!İhanetler teknoloji sayesinde deşifre oluyor! Yaşam Koçu ve İlişki Terapisti Yeşim Varol Şen teknoloji ve kadın-erkek ilişkilerini mercek altına alıyor; son dönemde ihanet sebebiyle çalkalanan evlilikler ya da ilişkilerde teknolojinin rolüne dikkat çekiyor ![]() ![]() Genelde teknolojiyi erkeklerin kadınlardan daha çok takip ettiğini zannederdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son dönemde özellikle fark ediyorum ki kadınlar başka amaçlarla da olsa teknolojiye merak sarmış ve kullanıyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() Son dönemde ihanet sebebiyle evliliği çalkalanan danışanlarımın sayısında ciddi artış var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Esas hafiye kadınlar! Eşler gerçekten uyuyor mu? Asıl karılarının uyduğunu zanneden erkekler gaflet uykusunda yakalanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu takip kovalamacasının içinde beni en çok şaşırtan ise ilkokul mezunu olduğu için kendisini “cahil” olarak sıfatlandıran ancak eşine hiç renk vermeden eşinin hangi semtlere uğradığını bile evde örgüsünü örerken takip edebilecek ve sevgilisiyle telefon konuşmalarını bir güzel kaydedip eşini kanıtlı tanıklı köşeye sıkıştıran orta yaşın üzerinde torun torba sahibi “zehir” gibi bir hanımdı ![]() İşin acı yanı eşinin telefon konuşmalarını ondan habersiz kaydedip de aslında masumane sadece kayınvalidesiyle konuştuğunu veya bir haftalığına annesine giderken eve kurduğu kameranın eşini sadece maç seyrederken kaydettiği sonucuyla kendini eşinin günahını almış hisseden bir bayan da çıkmadı danışanlarımın arasında ![]() Eski -az teknolojili – günler ne rahattı oysa! Siyah beyazdan renkli televizyona geçmek bile teknolojide bir çığırdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teknoloji hayatımızı kolaylaştırdı mı konfor mu getirdi yoksa paranoya mı yarattı belli değil ![]() ![]() ![]() Bayanlar teknolojinin nimetlerinden çok memnun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
|