Haftalar İçinde Güzel Bir Vücuda Sahip Olun |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Haftalar İçinde Güzel Bir Vücuda Sahip OlunDünyada milyonlarca insan kilo vermenin en etkili yollarını araştırıyor ama çoğu zaman bunu başaramıyorlar Kişisel olarak, ben de o insanlar arasındaydım Şişman olduğum için dalga geçtiler, güldüler ve aklınıza gelebilecek diğer her türlü kötü şeyleri yaşadım Her sabah uyandığımda, tekrar uykuya dalıp bir daha uyanmamak içi dua ederdim Ama bir gün, kendimle ve yaşam tarzımla daha çok ilgilenmeye karar verdim ve internette kilo vermenin yollarını araştırdım Kendimi buna adadım Siz de öyle yapmalısınız Abur cubur yemekten vazgeçin, sürekli evde oturmayın, harekete geçmenin tam da zamanı Kilo vermenin birçok yolu var ama bunu başarmak için kararlı olmanız gerekir Size verebileceğim ilk tavsiye bir beslenme uzmanını ziyaret etmeniz Böylece, zayıflamanız için ihtiyacınız olan şeyleri en iyi ondan öğrenebilirsiniz Ayrıca, spor salonuna gitmeyi düşünüyorsanız bu durumda size ihtiyacınız olan diyetleri önerecektir İkinci adım abur cubur yemekten kaçınmak Genellikle, evde pişirilmiş az yağlı yemekleri tercih edin Eminim ki, evinizin yakınında spor salonu bulunmaktadır Zayıflamak için yapmanız gereken şeylerden biri de oraya üye olmaktır Ayrıca, spor salonu sahibine probleminizden bahsedebilir ve çözüm önerileri isteyebilirsiniz Ek olarak, fazla kilolarınızı vermenize yardımcı olacak haplar kullanabilirsiniz Öncelikle dikkatli olmanız ve reçetesini önceden okumuş olmanız gerekir Ben şahsen zayıflamak için hap kullandım ve işe yaradıklarını söyleyebilirim İlerleme kaydetmek için üç ayda bir beslenme uzmanınızı tekrar ziyaret ederek diyetinizi değiştirmeniz gerekir Bu şekilde kilo verdiğinizi fark ettiğinizde kendinizi muhteşem hissedeceksiniz |
|