|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
kapatıp, kitap, köyde, okuyor, televizyonu |
![]() |
Bu Köyde Herkes Televizyonu Kapatıp Kitap Okuyor... |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Bu Köyde Herkes Televizyonu Kapatıp Kitap Okuyor...Bu köyde herkes televizyonu kapatıp kitap okuyor ![]() ![]() ![]() Van'da Beyüzümü İlköğretim Okulu'nca düzenlenen ''Televizyonları kapatalım kitap okuyalım'' kampanyası kapsamında Beyüzümü Mahallesi sakinleri her akşam televizyonlarını 1 saat kapatarak kitap okuyor ![]() Van'da terör nedeniyle çevre il ve ilçelerden göç eden ailelerin yaşadığı Beyüzümü Mahallesi'ndeki Beyüzümü İlköğretim Okulu yöneticileri, ''Türkiye Okuyor'' kampanyasından yola çıkarak ''Televizyonları kapatalım kitap okuyalım'' kampanyası düzenledi ![]() Her gün saat 19 ![]() ![]() ![]() Beyüzümü İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Kızıldeniz, yaptığı açıklamada, esin kaynaklarının ''Türkiye Okuyor'' kampanyası olduğunu, okuldaki öğretmenlerle bir araya gelerek bu çalışmayı başlattıklarını söyledi ![]() Kampanya kapsamında kitap okuma oranını artırmayı amaçladıklarını ifade eden Kızıldeniz, ''Bu kampanya sayesinde annelerin, babaların, dedelerin, ninelerin ve çocukların her gün 19 ![]() ![]() ![]() 2 hafta önce başlatılan kampanyanın büyük ilgi gördüğünü belirten Kızıldeniz, ''Evleri ziyaret ettiğimizde gerçekten televizyonların kapalı olduğunu ve kitap okunduğunu gördük, çok mutlu olduk ![]() ![]() ![]() ''Türkiye Okuyor'' kampanyasını başlattığı için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e teşekkür eden Kızıldeniz, şunları kaydetti: ''Bu kampanyanın bilincinde olan, kitap okuyan ve okumanın önemi benimseyen annelere, babalara ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() "Okumayı bilmeyen bama ve anneme hikaye okuyorum" Velilerden Medeni Kıraner ise her akşam çocuklarıyla kitap okuduklarını belirterek, ''Okuma yazmayı yeni öğrendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğrenci Seher Kıraner de anne ve babasıyla kitap okumaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, ''Kitap okurken aileden birilerinin de benimle kitap okumasını çok istiyordum ![]() ![]()
![]() |
|