11-04-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Otel Odasında Bile Pilates Yapıyoruz
Manken Ebru Şallı ,dünyaca ünlü Dr Murad markasının yüzü oldu 45 ülkede fotoğrafları yayınlanacak olan Şallı,güzelliğini pilates,sağlıklı beslenme ve özel hayatındaki uyuma bağlıyor Özel hayatına dair sırlarını paylaşan Şallı,hemcinslerine de mutluluk tüyoları verdi
Ebru Şallı,Ebrunun Güzellik Sırları isimli yeni kitabını çıkartmaya hazırlanıyor Ardından ikinci pilates DVDsini çıkartacak Her gün canlı yayında pilates yapan,eşinin sahibi olduğu Tan Kulüpde iki saat pilates dersi veren Ebru Şallı,eşi Harun Tan ile tatile gittikleri zaman otelde bile pilates yaptıklarını söylüyor
Öyle ki Cengiz Abazoğlunun defilesi için Paris Moda Haftasında herkes defileye hazırlanırken eşi Harun Tanla pilates yaptıklarını anlatan Ebru Şallı:”Biri bizi görse deli bunlar diyecek”dedi
Dünyaca ünlü Dr Murad,starlarla çalışırken neden sizi seçti?
Geçen yıl tanışmıştık Bu sene geldiğinde programıma çağırdım Aramızda bir enerji yayıldı Kitaplarımı okudu,DVDmi izledi Sadece güzellik olarak değil ,benim yaptığım işlerden de çok etkilendi
Ben Ebru olarak değil ,bir Türk olarak oradaydım Çünkü ilk kez bir Türkün yüzü kullanıldı Fotoğraflar tüm dünyada yayınlanacak Bende kendisine Niye ben diye sordum, o da bana “Senin enerjin çok fazla Yüzünün,cildinin güzelliğini bir tarafa atmak istiyorum Senin yaptığın iş,özel hayatın çok güzel ve farklı”dedi
Siz evlendikten sonra daha da yıldızınız parladı
Evet,yemek programları,pilates,spor,kişisel gelişim derken kendimi geliştirdim Yönüm değişti Üretiyorum,çalışıyorum Tabi bütün bunları Haruna borçluyum O bana “Otur oturduğun yerde,çocuğumuza bak”diyebilirdi
Sizin evinizde hiç abur-cubur yenilmez mi?
Yenmez olur mu?Akşam yemeğimizi 19 30da yeriz Sonra meyve veya yoğurt Bazen sütlü tatlılarda olabiliyor Ara öğün şart 7-8 öğün yiyorum Artık lütfen bana inansınlar Ben aç değilim
Pilates yaparken sürekli üflüyorsunuz ”Üf üf abla “diyorlar size
Nefes alıp vermek çok önemli O yüzden bunu yapıyoruz ”Üf üf abla”demeleri hoşuma gidiyor
5)Vücudunuzun kas ve yağ oranı nedir?
Yağ oranım 4 kilo Kas oranım özellikle pilatesle çok arttı Bir de ,benim yaşım geçen yıl 23 çıkmıştı Bu sene Los Angelesta Dr Murad ölçtü,21 çıktı Pilates, pozitif düşünce ve sağlıklı beslenmeye bağlıyorum bunu Kadınlık hormonlarım çok iyi çalışıyor,her an hamile kalabilirim
O zaman şu sıralar hamilelik müjdesi vereceksiniz
Şimdi düşünmüyorum Çok yoğun bir tempoyla çalışıyorum Program var,kitap çıkıyor ve ikinci DVD yolda Ama bir bebek daha dünyaya getireceğim
Tatilde de pilates yapıyor musunuz?”Tatile geldim biraz dinleneyim”demiyor musunuz?
İş için Los Angelesa gittim ve altı gün boyunca aksatmadan yaptım Bu bir yaşam şekli Vücut istiyor Harunun dünyada en çok sevdiği şey benimle seyahat etmek Otel odasında ona pilates dersi veriyorum
Biz cengiz Abazoğlunun defilesi için Paris Moda Haftasına gittik Bir saat vakit var ,”Hadi pilates yaptır bana”dedi Millet defile için hazırlanıyor,biz Harunla oturduk otel odasında pilates yapıyorduk Bizi biri görse,”deli bunlar”der
Bunun bir sırrı var mı?Çok göz önünde olan insanlar boşanırken siz 10uncu yılınızı kutlamaya hazırlanıyorsunuz
İşin sırrı zevklerimize uyum sağlamak Onun hobilerine ilgi gösteriyorum Erkeğin istediği şeyi yaparsanız onlar da sizin istediğiniz şeyi yapar Kadınlara buradan sesleniyorum Bunu mutlaka deneyin
Her erkek aldatır mı?
Bence her erkek aldatmaz Bunu kadın anlar Kadınlar çok zeki ama durumu kabul ediyorlar Kabul eder ve bunu yaşamaya devam eder
Siz üç maymunu oynar mısınız?
Vallahi hiç zorum yok Ben neden böyle bir yalanın içine gireyim ki?O bunu yapıyorsa ,zaten benimle olmak istemiyordur Haruna dedim ki;”Böyle birşeyi ikimiz de birbirimize yapmayalım Birbirimize yalan da söylemeyelim Eğer böyle bir şey hissedersek ayrılalım” dedim Bu normal birşey Her evlilik ölene kadar sürecek diye bir kaide yok
|
|
|