Otel Odasında Bile Pilates Yapıyoruz |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Otel Odasında Bile Pilates YapıyoruzManken Ebru Şallı ,dünyaca ünlü DrMurad markasının yüzü oldu45 ülkede fotoğrafları yayınlanacak olan Şallı,güzelliğini pilates,sağlıklı beslenme ve özel hayatındaki uyuma bağlıyorÖzel hayatına dair sırlarını paylaşan Şallı,hemcinslerine de mutluluk tüyoları verdi Ebru Şallı,Ebrunun Güzellik Sırları isimli yeni kitabını çıkartmaya hazırlanıyorArdından ikinci pilates DVDsini çıkartacakHer gün canlı yayında pilates yapan,eşinin sahibi olduğu Tan Kulüpde iki saat pilates dersi veren Ebru Şallı,eşi Harun Tan ile tatile gittikleri zaman otelde bile pilates yaptıklarını söylüyor Öyle ki Cengiz Abazoğlunun defilesi için Paris Moda Haftasında herkes defileye hazırlanırken eşi Harun Tanla pilates yaptıklarını anlatan Ebru Şallı:”Biri bizi görse deli bunlar diyecek”dedi Dünyaca ünlü Dr Murad,starlarla çalışırken neden sizi seçti? Geçen yıl tanışmıştıkBu sene geldiğinde programıma çağırdımAramızda bir enerji yayıldıKitaplarımı okudu,DVDmi izlediSadece güzellik olarak değil ,benim yaptığım işlerden de çok etkilendi Ben Ebru olarak değil ,bir Türk olarak oradaydımÇünkü ilk kez bir Türkün yüzü kullanıldıFotoğraflar tüm dünyada yayınlanacakBende kendisine Niye ben diye sordum, o da bana “Senin enerjin çok fazlaYüzünün,cildinin güzelliğini bir tarafa atmak istiyorumSenin yaptığın iş,özel hayatın çok güzel ve farklı”dedi Siz evlendikten sonra daha da yıldızınız parladı Evet,yemek programları,pilates,spor,kişisel gelişim derken kendimi geliştirdimYönüm değiştiÜretiyorum,çalışıyorumTabi bütün bunları Haruna borçluyumO bana “Otur oturduğun yerde,çocuğumuza bak”diyebilirdi Sizin evinizde hiç abur-cubur yenilmez mi? Yenmez olur mu?Akşam yemeğimizi 1930da yerizSonra meyve veya yoğurtBazen sütlü tatlılarda olabiliyorAra öğün şart7-8 öğün yiyorumArtık lütfen bana inansınlarBen aç değilim Pilates yaparken sürekli üflüyorsunuz ”Üf üf abla “diyorlar size Nefes alıp vermek çok önemliO yüzden bunu yapıyoruz”Üf üf abla”demeleri hoşuma gidiyor 5)Vücudunuzun kas ve yağ oranı nedir? Yağ oranım 4 kiloKas oranım özellikle pilatesle çok arttıBir de ,benim yaşım geçen yıl 23 çıkmıştıBu sene Los Angelesta DrMurad ölçtü,21 çıktıPilates, pozitif düşünce ve sağlıklı beslenmeye bağlıyorum bunuKadınlık hormonlarım çok iyi çalışıyor,her an hamile kalabilirim O zaman şu sıralar hamilelik müjdesi vereceksiniz Şimdi düşünmüyorumÇok yoğun bir tempoyla çalışıyorumProgram var,kitap çıkıyor ve ikinci DVD yoldaAma bir bebek daha dünyaya getireceğim Tatilde de pilates yapıyor musunuz?”Tatile geldim biraz dinleneyim”demiyor musunuz? İş için Los Angelesa gittim ve altı gün boyunca aksatmadan yaptımBu bir yaşam şekliVücut istiyorHarunun dünyada en çok sevdiği şey benimle seyahat etmekOtel odasında ona pilates dersi veriyorum Biz cengiz Abazoğlunun defilesi için Paris Moda Haftasına gittikBir saat vakit var ,”Hadi pilates yaptır bana”dediMillet defile için hazırlanıyor,biz Harunla oturduk otel odasında pilates yapıyordukBizi biri görse,”deli bunlar”der Bunun bir sırrı var mı?Çok göz önünde olan insanlar boşanırken siz 10uncu yılınızı kutlamaya hazırlanıyorsunuz İşin sırrı zevklerimize uyum sağlamakOnun hobilerine ilgi gösteriyorumErkeğin istediği şeyi yaparsanız onlar da sizin istediğiniz şeyi yaparKadınlara buradan sesleniyorumBunu mutlaka deneyin Her erkek aldatır mı? Bence her erkek aldatmazBunu kadın anlarKadınlar çok zeki ama durumu kabul ediyorlarKabul eder ve bunu yaşamaya devam eder Siz üç maymunu oynar mısınız? Vallahi hiç zorum yokBen neden böyle bir yalanın içine gireyim ki?O bunu yapıyorsa ,zaten benimle olmak istemiyordurHaruna dedim ki;”Böyle birşeyi ikimiz de birbirimize yapmayalımBirbirimize yalan da söylemeyelimEğer böyle bir şey hissedersek ayrılalım” dedimBu normal birşeyHer evlilik ölene kadar sürecek diye bir kaide yok |
|