Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abana, resimleri

Abana Ve Resimleri

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Abana Ve Resimleri

ABANA

Abana, İnebolunun 20 kilometre kadar doğusunda, deniz kenarından ilerleyen Sinop yolunun yanında kurulmuş çok küçük bir ilçe Haziran 2005te burada bir kaç saat geçirdim Biraz daha büyük bir ilçe olan Bozkurta gitmek için 2 kilometre kadar iç taraflara doğru yürüdüm Abana, popüler bir tatil yöresi gibi gözüküyor; sezon açıldığında sahilin kalabalık olacağını tahmin edebiliyorum İç taraflar güzel, hatta Bozkurtun arka tarafları harika Kendi aracınızla veya minibüsle Kastamonuya giderken çok hoş tepeler keşfedebilirsiniz Sinop yolunda olağanüstü manzaralar var, öyle ki birçok yerde arabadan inip, küçük köylere ve ağaçlık tepelere doğru yürümek istedim Burada insanın kendi aracının olması harika olmalı (yola fırlayan inekleri ezmemeye dikkat edin)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com