![]() |
Skystar2 Arızası Ve Çözümü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Skystar2 Arızası Ve ÇözümüKartınız 15-20 kanal mı gösteriyor? Diseqc Switch değişimi mi yapmıyor? H yönündeki yayınları mı alamıyorsunuz? Türksatta cnbc-e,Hotbirdde multivision grubunu izleyemiyor musunuz? Bazı kanalları izliyorum bazılarını izleyemiyorum mu diyorsunuz? x kanalı bazen açılıyo bazen açılmıyo diyenlerden misiniz? Kafayı yemek üzere misiniz? Durun,Yok öyle kayış atmak Beraber kartınızın arızasını gidereceğiz ![]() ![]() ![]() Nasıl mı? İşte yazıyorum ![]() ![]() ![]() Yukarıdaki sorunlardan en az birinden şikayetçi iseniz (Anten-lnb ayarsızlığından kaynaklanan bir sorun değilse !) Kartınız kesinlikle arızalı ![]() ![]() ![]() Ve işte çözümü ![]() ![]() ![]() Çözüme giden 3 yol var ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi geçelim arızanın nasıl giderileceğine ![]() ![]() ![]() ![]() Yukarıdaki resimde görmüş olduğunuz kırmızı çerçeve içerisindeki malzeme bozuk ![]() ![]() ![]() Malzemenin adı bobin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bobini bir şekilde yerinden çıkarın ![]() Dış kısmındaki kömürü kırın ![]() ![]() ![]() ![]() Makaradaki teli sarım yönüne dikkat ederek sökün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yerine aynı çapta ve aynı uzunlukta ve aynı özellikteki bir teli itina ile sarıyoruz ![]() Eveet Şimdi bobini sardık değil mi? Yaklaşık olarak aşağıdaki resim gibi bişiy ortaya çıkmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çıktı mı? Güzel ![]() ![]() ![]() Şimdi onu yerine bir şekilde takalım ![]() ![]() ![]() Kartıda aynı çıkardığımız slota takalım ![]() ![]() ![]() Bilgisayarımızı çalıştıralım ![]() ![]() Kullandığımız dvbplayer'ı açalım ![]() ![]() ![]() ![]() aaAAA oda ne çalışıyor! Eywah! Artık sizde bir usta oldunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yok eğer kart çalışmıyorsa olanları söylemek bile istemiyorum Alıntı |
![]() |
![]() |
|