![]() |
Soru Sormadan Once Okuyun! En Cok Sorulan Sorular Ve Cevaplari Burada! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soru Sormadan Once Okuyun! En Cok Sorulan Sorular Ve Cevaplari Burada!Soru Sormadan Once Okuyun! En Cok Sorulan Sorular Ve Cevaplari Burada! Soru : TPS nedir? Hotbird uydusunda yayin yapan, icersinde meshuuur Multivision Kanallarinin da (11662 V 27500 3/4 ) yer aldigi Fransiz Digital Platformudur ![]() Soru : Bu forumda sikca adi gecen, POLSAT denilen kanallar hangileridir? Polsat kanallarinda, Auto Update islemi nasil yapiliyor? Bu kanallari bir turlu acamiyorum Polsat Cyfrowy Paketi, 13° East Hotbird uydusunda yayin yapan Polonya Digital Platformudur ![]() Frekanslari: 12322 H 27500 3/4 , 12360 H 27500 3/4 Cihazinizda dogru ve uygun emu yazilimi yukluyse eger, Polsat Paketinde yayin yapan herhangi bir kanalin uzerine gelin, AutoUpdate(au) yazisi cikar, yaklasik 15-20 sn sonra kanal acilir ![]() ![]() Soru : Emu nedir? Bu yazilim ne ise yarar? Emu: public (acik) edilmis olan sifreli yayinlarin, modüle ihtiyac olmadan izlenebilmesini saglayan ve receivera yuklenen yazılımlardir ![]() ![]() ![]() ![]() (ben emu memu falan anlamam, sifreli kanalda izlemiyorum zaten, yorma beni kardesim diyorsaniz , emu sizin isinize yaramaz, unutun gitsin ) Soru : Key girme sayfasina nasil ulasabilirim? Key Sayfasina ulasmak icin (Tum Kyoto Modeller İcin Gecerlidir) : Kumandanizla MENU -- > CİHAZ BİLGİSİ -- > OK --> İNFO yapin ![]() Soru : Emuyu (patchi) nasil acip kapatabilirim? Emu(Patch)yu ACIK/KAPALI hale getirmek icin: Kumandanizla "Menu->CİHAZ BİLGİSİ->OK->İNFO->AUDİO-->EXİT" Soru : Emu yazilimini yeni yukledigim halde sifreli kanallarin hic birisini izleyemiyorum? Ne yapmaliyim? Emu yazilimini yukledikten sonra, emuyu AKTİF hale getirmeniz gereklidir, aksi takdirde sifreli yayinlari izleyemezsiniz ![]() Emuyu aktif hale getirmek icin: Kumandanizla "Menu->CİHAZ BİLGİSİ->OK->İNFO->AUDİO-->EXİT" yapin ![]() ![]() ![]() Bu islem bir kereye mahsustur ![]() ![]() Soru : Kyotonun şu tarih itibari ile Emu yazilimi olan modelleri hangileridir? Su anda kyotonun emu yazilimi olan modelleri: 9600 DCI , 9900 D (-), 9900 DCI (-), 9910 D, 9910 DCI,12500 DCI,12700 DCI modelleridir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soru Sormadan Once Okuyun! En Cok Sorulan Sorular Ve Cevaplari Burada!Soru : Kyotonun 9600 d, 9500, 9700 , 8500 , 8350, 8550 modelleri icin emu yazilimi var mi? Bu modellerin hic birisi icin emu yazilimi yoktur! Soru : 9600 DCI yazilimi, 9600 D modeline uyar mi? 9600 dci emu yazilimi, 9600 d modeline kesinlikle uymaz! Sakın yuklemeyin! (Ama, ben illa yukleyecegim, cihazim bozulursa bozulsun diyen varsa aranizda, yukleyebilir tabi, sonucuna da katlanir ) Soru : Kyoto Receiver'lardaki bu arti (+) , eksi (-) olayi nedir? Hangi modellerde Arti (+), Eksi(–) farki vardir? arti (+) , eksi (-) farki sadece 9900 D ve 9900 DCI modellerinde vardir ![]() Soru : Arti (+) modellerin yazilimi, Eksi(–) modellere uyar mi? eksi (-) modellerin yazilimlari (+) modellere kesinlikle uymaz! Sakin yuklemeyin! (arti eksi anlamam, ben yuklerim kardesim diyen varsa yazilimi yuklemeden once cihaziyla vedalaşsin, bir daha saglam goremeyebilir cunku ) Soru : 9900 D(+) arti ve 9900 DCI(+) arti modelleri icin guncel emu yazilimi var mi? 9900 D(+) ve 9900 DCI(+) modelleri icin guncel (Tps, Polsat vs ![]() ![]() Soru : Arti(+) model cihazlar Eksi(–) modele cevirilebilir mi? Arti (+) modeller, eksi (-) modele donusturulebilir ![]() Soru : 9600 DCI ile 9600 DCI PLUS yazilimlari ayni midir? İki cihaz birbirinin aynidir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soru Sormadan Once Okuyun! En Cok Sorulan Sorular Ve Cevaplari Burada!KYOTO RECEIVER ARIZALARI İLGİLİ SORU VE ONERİLER! SORU: Cihazim acilmiyor, bir defa cit sesi geliyor? Sorun nedir? Buyuk ihtimalle flash entegresinden kaynaklaniyordur ![]() ![]() ![]() SORU: Cihazimdan çıt çıt çıt (3 kez) diye ses geliyor? Sorun nedir? Bu sorun sebebi, buyuk olasilikla cihazin trafo katındaki bir arızadir ![]() ![]() SORU: Vertikal yayinlari izleyebiliyorum ancak Horizantal yayınlar yok (ya da tam tersi horizontal var ama vertical yayinlar yok)? Sorun nedir? Oncelikle Diseq, kablo baglantilari ve Lnb kontrol edilir ![]() ![]() ![]() ![]() SORU: Receiverin displayinde Error 15 yaziyor? Sorun nedir? "Besleme Ünitesi Hatası" ![]() SORU: Cihazimda Yuksek TP sorunu var, yuksek transponderda yayin yapan kanallari bulmuyor? Bu sorunu cozebilmek icin, Diseq kullaniyorsaniz eger kontrol edin ![]() ![]() ![]() ![]() SORU: Yazilim yukleyemiyorum? Her sey normal, elimde tum ekipmanlar var ve hepsi de saglam? Ancak receiverima bir turlu yazilim yukleyemiyorum? bunun sebebi, buyuk ihtimalle ST 232 C entegresidir ![]() ![]() -------------------------------- Acıklama : Arizlarla İlgili verilen bilgiler, burada yazilan mesajlardan derlenmistir ![]() Bu bilgileri burada bizlerle paylasan arkadaslara tesekkurlerimi sunarim Ayrıca bu arizalarin cozumune iliskin yazilan yazilarin tumu oneriden ibarettir ![]() Bu nedenle bu onerileri uygulayip uygulamama karari ve sorumluluğu da size aittir… |
![]() |
![]() |
|