Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Dijital & Analog Uydu Alıcıları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
@sky, anlatım, ayarlar, herşey, ile, ilgili, izleme, kayıt, kurulum, link, resimli, video

@Sky Video Link İle İlgili Herşey Resimli Anlatım (Kurulum, Ayarlar, İzleme, Kayıt..)

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

@Sky Video Link İle İlgili Herşey Resimli Anlatım (Kurulum, Ayarlar, İzleme, Kayıt..)

@Sky video link resimli anlatım

HATIRLATMA:
* @Sky Video Link ile emu ile izlenen şifreli kanalları izleyemezsiniz izlemek için funcard yada modül kullanmalısınız
**Ayrıca, bazı kanallarda görüntü alamama, kırılma, duraksama, görüntü kaybı vb sorunlar oluşabilmektedir Bu durum bazı kanalların bant genişliğinin USB bağlantı kapasitesini aşmasından kaynaklanmaktadır Bu sorunu çözecek yazılım veya donanım bulunmamaktadır Alıcılarınızın ayarlarıyla oynamayınsorunlu kanallara örnek: Kanal D, Show, ATV, TV8 bilginize
***Internet Explorer 7 kullanmayın! Hata verir!
Receiveri arka anahtardan kapatıp bilgisayarla USB bağlantı kablosunu takın Receiver CI girişlerindeki varsa modül ve kartları çıkarın

2 KURULUM
ÖNEMLİ: Receiver ile verilen CD'yi bilgisayarınıza takıp SETUP'a tıklayın CD yok ise buradan Neotion Video Link 20 dosyasını indirip çalıştırın

2

3

4
Açılan pencerede YES'e tıklıyoruz

5

6

7

8

9 Program ilk açıldığında ebeveyn kilidi (Yetişkin girişi) için bir şifre belirlemenizi isteyecek

10DISEQC SWITCH AYARLARI

11

12
(DiseqC switch 1- Turksat; 2-Hotbird olduğunu varsayıyoruz)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com