Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Dijital & Analog Uydu Alıcıları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adım, cihaza, girme, güncel, key

Adım Adım Cihaza Güncel Key Girme

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Adım Adım Cihaza Güncel Key Girme

Yoğun olarak gelen sorular üzerine çok net , anlaşılabilir ve kısa bir açıklama yapacağız Cihazlarınıza güncel keyleri girebilmeniz için yapmanız gereken tüm adımları tek tek anlatıyoruz Bir adımı gerçekleştirmeden lütfen diğer adıma geçmeyiniz

1 Öncelikle cihazınızda emu yazılımı yüklü olması gerekmektedir Eğer cihazınızda emu yazılımı yüklü değil ise ya bilgisayar aracılığı ile emu yazılımı yükleyin ya da yazılım yükleyen bir uzmandan yardım isteyin Emu yazılımı olmadan cihaza key girişi yapılamaz
- Eğer cihazınızda emu yazılımı yüklü olduğundan emin iseniz diğer adıma geçiniz

2 İkinci adımda emu yazılımı yüklü olan bir cihaza key girebilmek için KEY GİRME MENÜsünü bulmanız gerekmektedir Key girme menüleri her cihazda farklı bölümlerde olabilir Markalara göre keylerin nasıl girileceğini buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz

3 Cihazınızda KEY GİRME MENÜsünü bulduktan sonra keyleri uygun şifreleme sisteminin uygun satırına girmeniz gerekmektedir Mesela Multivizyon keylerini VIACCESS bölümüne girmeniz gerekmektedir Polsat keylerini NAGRAVISION bölümüne girmeniz gerekmektedir

4 Keyi hangi şifreleme sistemine gireceğinizi biliyorsanız bundan sonraki adım keyi hangi satıra gireceğinizi öğrenmektir Key sayfalarında verdiğimiz keylerin üst taraflarında ” IDENT ” yazısını göreceksiniz Bu genel satır numarasıdır Alt tarafta ise key şu şekilde verilir :

Ident : 007C00 <-- GENEL SATIR NUMARASI
DEC: 000 124 000

Key 08 <--- ÖZEL SATIR NUMARASI : AF AA 50 AC BB D8 26 3B <-- KEY
DEC: 175 170 080 172 187 216 038 059 <--- MODÜL KEYİ

5 Eğer şifreleri modülünüze girmek istiyorsanız aynı modül menüsüne girerek istediğiniz şifreleme sistemine keyleri giriniz Ancak modüllerde key girişi farklıdır Yukarıdaki örnekte yer alan ” DEC ” bölümü keylerin modüllere girilebilmesini sağlayan modül keyleridir Yani modüllere keyler 2′li değil 3′lü olarak girilir

Alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com