![]() |
Progdvb Dijital Tv Kartı Programı İndir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Progdvb Dijital Tv Kartı Programı İndirProgDVB Sürüm : 5 ![]() ![]() Boyut : 2 ![]() Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows 2000/XP/Vista Üretici Firma : ProgDVB ![]() Tanıtım: Dijital TV kartınız ve kişisel bilgisayarınızın konforu ile artık tüm uydu yayınları ekranınızda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Desteklenen Dijital TV Kartları: Anysee (E30S Plus ![]() ![]() ![]() AverMedia DVB-S Azurewave (TwinHan) (VP-1027, VP-1034, VP-1041 ![]() ![]() ![]() BroadLogic 2030/1030 Compro VideoMate DVB-S Digital everywhere FireDTV/FloppyDTV DVBWorld USB2 ![]() GeniaTech products (Digistar DVB-S PCI, satbox, TVStar, Digistar2, Digiwave 103G ![]() ![]() ![]() Hauppauge Kworld DVB-S 100 compatible (Vstream, Dynavision ![]() ![]() ![]() LifeView FlyDVB 10moons Netcast DVB NEWMI Advanced DVB Pinnacle Technotrend Tevii TBS Q-Box Technisat Sky Star 2 and Sky Star 3 USB or PCI Telemann Skymedia 300 DVB (resmi değil) Tongshi Terratec St@rKey usb box Türkçe dil paketini indirmek için buraya farenizin sağ tuşuyla tıklayarak 'Hedefi Farklı Kaydet'e basın ![]() Programın Windows 95/98/Me işletim sistemlerinde çalışan sürümünü indirmek için buraya farenizin sağ tuşuyla tıklayarak 'Hedefi Farklı Kaydet'e basın ![]() Programın Windows XP/Vista (64-bit) işletim sistemlerinde çalışan beta sürümünü innDirmek için buraya farenizin sağ tuşuyla tıklayarak 'Hedefi Farklı Kaydet'e basın ![]() Not: Windows 2000/XP/Vista'da çalışan bu 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() UYARI : Programı indiremiyorsanız açılacak siteden ilgili kısma gelip dosyaya tıklayınız; zira bu yazılım sitesi çeşitli tarayıcılarla direkt innDirmeye destek verirken bazılarına vermiyor ![]() ProgDVB 5 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Progdvb Dijital Tv Kartı Programı İndir |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Progdvb Dijital Tv Kartı Programı İndirProgDVB Türkçe dil paketini indirmek için buraya tıklayın ![]() Programın Windows 95/98/Me işletim sistemlerinde çalışan sürümünü innDirmek için buraya farenizin sağ tuşuyla tıklayarak 'Hedefi Farklı Kaydet'e basın ![]() Programın Windows XP/Vista (64-bit) işletim sistemlerinde çalışan beta sürümünü innDirmek için buraya farenizin sağ tuşuyla tıklayarak 'Hedefi Farklı Kaydet'e basın ![]() Not: Windows 2000/XP/Vista'da çalışan bu 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sürüm : 5 ![]() ![]() Boyut : 2 ![]() Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows 2000/XP/Vista Üretici Firma : ProgDVB ProgDVB 5 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|