Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
evil, resident, ölümden

Resident Evil: Ölümden Sonra

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Resident Evil Ölümden Sonra Film Tanıtımı
Resident Evil: Ölümden Sonra Fragmanı
Resident Evil: Ölümden Sonra Özeti Konusu
Resident Evil: Ölümden Sonra Resimleri

Tür : Gerilim / Korku / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 10 Eylül 2010
Yönetmen : Paul WS Anderson
Senaryo : Paul WS Anderson
Yapım : 2010, ABD / İngiltere / Almanya
Oyuncular : Milla Jovovich (Alice) , Wentworth Miller (Chris Redfield) , Ali Larter (Claire Redfield) , Sienna Guillory (Jill Valentine) , Spencer Locke (K-Mart)

Dünya virüsün etkilerinden sarsılıp insanlar zombiye dönüşürken, Alice (Milla Jovovich) sağ kalanları bulup onları kurtarma macerasına devam ediyor Umbrella Corporation ile olan savaşı yeni boyutlar kazanır

Fakat Alice beklenmedik eski bir arkadaşından yardım alır Arkadaşıyla yeni bir yol bulular; bu yol onları zombilerden uzak Los Angelesdaki bir sığınağa götürür Ancak, şehre vardıklarında şehir binlerce zombi onları beklemektedir Alice ve arkadaşları ölümcül bir tuzağa doğru adım atmaktadır

Filmin Fragmanı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

ben diğer filmlerdeki zevki alamadım bu kez efektler falan tamam da eski tat yoktu sanki eline sağlık
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Güzeldi (:
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com