Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filminin, fragmanı, hood, robin, tanıtım

Robin Hood Filminin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yapım:
2010 ~ ABD, İngiltere

Tür:
Aksiyon, Dram, Macera, Savaş

Yönetmen:
Ridley Scott

Senaryo:
Brian Helgeland, Tom Stoppard, Cyrus Voris, Ethan Reiff

Yapımcı:
Russell Crowe, Ridley Scott, Brian Grazer, Charles Jd Schlissel

Görüntü Yönetmeni:
John Mathieson

Müzik:
Marc Streitenfeld

Süre:
2 saat 28 dk

Gösterim Tarihi:
14 Mayıs 2010 (Türkiye)

Filmin Özeti
Ingilizlerin unlu kahramani zenginden calan! (alan) ve fakirlere dagitan, Sherwood ormanlarinda yasayan Robin Hoodun yeni bir versiyonu yapımına başlanan 2010 kasim ayinda Amerikada vizyona girecek Henuz yapim asamasinda olan filmin cekimlerine Ingilterede devam ediliyor Robin Hoodun ask versiyonun nasil olacagi merak konusu 2010 kasim ayini bekleyip gorecegiz Ismi simdilik Nottingham olan bu yapim ile ilgili genis detaylara asagiya tiklayarak ulasabilirsiniz
Russell Croweun da filmde nasil bir performans gosterecegi de simdiden tartisilan konulardan birisi
Resim:

Filmin Fragmanı

Robin Hood Oyuncuları

• Russell Crowe

Cate Blanchett

Matthew Macfadyen

Mark Strong

William Hurt

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com