Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşik, dadim, diaries, nanny

Dadim Aşik (The Nanny Diaries)

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dadim Aşik (The Nanny Diaries)

Filmin adı:DADIM AŞIK

Orijinal adı:The Nanny Diaries

Yönetmen:Shari Springer Berman, Robert Pulcini

Oyuncular:Paul Giamatti, Laura Linney, Donna Murphy, Chris Evans, Scarlett Johansson, Alicia Keys, Nicholas Art, Mike Rad, Alison Wright, Julie White

Senaryo: Shari Springer Berman, Robert Pulcini (Emma McLaughlin ve Nicola Kraus'un aynı adlı romanından)

Görüntü Yönetmeni: Stefano Terry Stacey

Kurgu: Robert Pulcini

Müzik: Mark Suozzo

Yapım Tasarımcısı: Mark Ricker

Yapımcı: Richard N Gladstein, Candace M Taylor, Dany Wolf

Süre: 106 dk

Yapım: ABD (2007)

İthalatçı: Film Pop

Dağıtımcı: WB

Gösterim Tarihi: 21 Aralık 2007
New Jerseyde yaşayan Annie Braddock (Scarlett Johansson) zorlu bir süreçten sonra üniversiteyi bitirir ve New York'ta iş aramaya koyulur Genç kız burada, Manhattanlı bir ailenin çocuğuna dadılık yapma başlar Ancak kısa süre sonra şehrin zengin tarafında yaşamanın hiç de kolay olmadığını anlar Annie, Grayerın (Nicholas Art) bakımını üstlenirken bir yandan da Bayan Xin (Laura Linney) bitmek bilmeyen isteklerini yerine getirmekle görevlidir Yeni tanıştığı yakışıklı Harvard Hottieye (Chris Evans) aşık olunca hayat genç kadın için daha da karmaşıklaşır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com