Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, blueberry, nights, pastam

Benim Aşk Pastam (My Blueberry Nights)

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Benim Aşk Pastam (My Blueberry Nights)

Filmin adı:BENİM AŞK PASTAM

Orijinal adı:My Blueberry Nights

Yönetmen:Wong Kar Wai

Oyuncular:Rachel Weisz, David Strathairn, Norah Jones, Hector A Leguillow, LaVita Brooks, Nate Bynum, Geoff Falk, Benjamin Kanes

Senaryo: Wong Kar Wai, Lawrence Block

Görüntü Yönetmeni: Darius Khondji

Kurgu: William Chang

Müzik: Shigeru Umebayashi

Yapım Tasarımcısı: William Chang

Yapımcı: Wong Kar Wai, Stéphane Kooshmanian, Jean-Louis Piel, Jacky
Pang Yee Wah, Wang Wei

Süre: 111 dk

Yapım: Hong Kong, Çin, Fransa (2007)

İthalatçı: D Productions

Dağıtımcı: Pinema

Gösterim Tarihi: 11 Ocak 2008
Kalbi kırılan Elizabeth (Norah Jones) yaşadıklarının ardından hayatındaki her şeyi, rüyasını ve duygusal olarak yakınlaşmaya başladığı arkadaşı Jeremyyi (Jude Law) geride bırakarak kırık kalbini düzeltebilecek bir şeyler bulmak amacıyla Amerika boyunca bir yolculuğa çıkmaya karar veriyor Seyahati boyunca garsonluk yapıyor ve Memphiste kendisinden çok daha fazla üzüntülü ve sorun yaşayan bir polis olan Arnie (David Strathain) ve eşi Sue Lynne (Rachel Weisz) ve babasıyla sorunları olan, kumarbaz Leslie (Natalie Portman) ile tanışıyor Elizabeth bu kişileri tanıdıkça yalnızlığın ve yoksunluğun gerçek derinliğine tanık oluyor ve aslında bu yolculuğun aradığının bir parçası olduğunu anlamaya başlıyor

Filmin fragmanı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com