Benim Aşk Pastam (My Blueberry Nights) |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Benim Aşk Pastam (My Blueberry Nights)Filmin adı:BENİM AŞK PASTAM Orijinal adı:My Blueberry Nights Yönetmen:Wong Kar Wai Oyuncular:Rachel Weisz, David Strathairn, Norah Jones, Hector A Leguillow, LaVita Brooks, Nate Bynum, Geoff Falk, Benjamin Kanes Senaryo: Wong Kar Wai, Lawrence Block Görüntü Yönetmeni: Darius Khondji Kurgu: William Chang Müzik: Shigeru Umebayashi Yapım Tasarımcısı: William Chang Yapımcı: Wong Kar Wai, Stéphane Kooshmanian, Jean-Louis Piel, Jacky Pang Yee Wah, Wang Wei Süre: 111 dk Yapım: Hong Kong, Çin, Fransa (2007) İthalatçı: D Productions Dağıtımcı: Pinema Gösterim Tarihi: 11 Ocak 2008 Kalbi kırılan Elizabeth (Norah Jones) yaşadıklarının ardından hayatındaki her şeyi, rüyasını ve duygusal olarak yakınlaşmaya başladığı arkadaşı Jeremyyi (Jude Law) geride bırakarak kırık kalbini düzeltebilecek bir şeyler bulmak amacıyla Amerika boyunca bir yolculuğa çıkmaya karar veriyor Seyahati boyunca garsonluk yapıyor ve Memphiste kendisinden çok daha fazla üzüntülü ve sorun yaşayan bir polis olan Arnie (David Strathain) ve eşi Sue Lynne (Rachel Weisz) ve babasıyla sorunları olan, kumarbaz Leslie (Natalie Portman) ile tanışıyor Elizabeth bu kişileri tanıdıkça yalnızlığın ve yoksunluğun gerçek derinliğine tanık oluyor ve aslında bu yolculuğun aradığının bir parçası olduğunu anlamaya başlıyor Filmin fragmanı |
|