|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cervantes, enstitüsünden, filmleri, kadın, seçkisi |
![]() |
Cervantes Enstitüsü'nden Kadın Filmleri Seçkisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cervantes Enstitüsü'nden Kadın Filmleri SeçkisiDünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Cervantes Enstitüsü, Beni Fark Et Festivali'nin ödüllü kısa filmlerinden bir seçki sunacak ![]() ![]() İstanbul Cervantes Enstitüsü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için kadınların sinemanın farklı alanlarındaki çalışmalarını ön plana çıkarmayı hedefleyen Visualizame (Beni Fark Et) Festivali'nin ödüllü kısa filmlerinden bir seçki sunacak ![]() "Beni Fark Et" etkinliği, sanatsal yaratım ve özellikle de görsel işitsel alanda kadının aktif rolünü göstermeyi amaçlayan, kadınlar tarafından yapımcılık veya oyunculukların üstlenildiği kısa metrajlardan oluşan bir program ![]() Fundación Inquietarte işbirliğiyle gerçekleştirilen, 6 kısa filmden oluşan ve "Beni Fark Et" adını taşıyan seçki, 7 Mart 2012 Çarşamba günü saat 19 ![]() ![]() ![]() Beni Fark Et Festivali'nde gösterilecek olan film seçkisinde, ilk defa geçen sene düzenlenen festivalin özellikle kurgu ve animasyon alanında öne çıkan filmleri gösteriliyor ![]() Karşılaşma Orijinal Adı: Encounter Yönetmen: Nayra y Javier Sanz Fuentes Yapım Yılı: 2010 Süre: 14 dk ![]() Dili: İngilizce, İspanyolca altyazılı Stephanie, her alanda mükemmelliğe ulaşmaya çalışan hırslı bir profesyoneldir ![]() ![]() ![]() ![]() Her Hatırladığımda Unutuyorum Orijinal Adı: Cada vez que me acuerdo, me olvido Yönetmen: Laura González Yapım Yılı: 2011 Süre: 14 dk ![]() Dili: İspanyolca, İngilizce altyazılı Maria, Alzheimer hastası yaşlı bir İspanyol'dur ve mütemadiyen çocukluk yıllarında yaşanmış olan İspanyol İç Savaşı'ndan gelen ruhlar tarafından rahatsız edilmektedir ![]() ![]() ![]() Ponent Caddesi İkizleri Orijinal Adı: Les bessones del carrer de Ponent Yönetmen: Marc Riba / Anna Solanas Santacana Yapım Yılı: 2010 Süre: 13 dk ![]() Dili: Katalanca, İngilizce altyazılı Merhemler, iksirler, yakılar ![]() ![]() ![]() Üniformalılar Orijinal Adı: Uniformadas Yönetmen: Irene Zoe Alameda Yapım Yılı: 2010 Süre: 18 dk ![]() Dili: İspanyolca, İngilizce altyazılı Margaret yalnız fakat çevresine çok dikkat eden bir kızdır ![]() ![]() ![]() Ámár Orijinal Adı: Ámár Yönetmen: Isabel Herguera Yapım Yılı: 2010 Süre: 18 dk ![]() Dili: İspanyolca, İngilizce altyazılı Inés, akıl hastanesinde yatan arkadaşı Ámár'ı ziyaret edebilmek için Hindistan'a gitmektedir ![]() ![]() Panchito Orijinal Adı: Panchito Yönetmen: Arantxa Echevarría Yapım Yılı: 2009 Süre: 17 dk ![]() Dili: İspanyolca, İngilizce altyazılı Kolombiyalı bir göçmen olan Manuel, riskli bir şekilde kuryelik yapmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|